"IZ GRUDI MI JE CURIO GNOJ, ZAVRŠILA SAM U KOLICIMA" Danijela platila plastičnu operaciju 7.000 € i jedva izvukla ŽIVU GLAVU
Foto: Facebook

PROŠLA AGONIJU

"IZ GRUDI MI JE CURIO GNOJ, ZAVRŠILA SAM U KOLICIMA" Danijela platila plastičnu operaciju 7.000 € i jedva izvukla ŽIVU GLAVU

Život -

Tridesetpetogodišnja Danijela Hant otputovala je iz Mančestera za Istanbul u Turskoj kako bi se u oktobru 2022. godine podvrgla plastičnoj operaciji. Zamenila je implante u grudima i odradila liposukciju i zatezanje stomaka, a ova transformacija ju je koštala oko 7.000 evra.

Međutim, nakon operacije ostala je u užasnim bolovima i sa upaljenim ranama po telu koje su se neprestano inficirale i punile zelenim gnojem.

Kako prenosi The Sun, nakon što je podvrgnuta operacijama, Danijela se u bolnici u Turskoj probudila iz procedure u ekstremnoj agoniji, a već sledećeg dana je otpuštena sa prepisanim paracetamolom za ublažavanje bolova.

Danijela Hant
foto: Printscreen Facebook

Još dok je bila u hotelu u Istanbulu, nazvala bolnicu da im prenese da oseća "strašne bolove".

- Plakala sam pitajući ih da li mogu da se vratim, nije mi smetalo ako moram da platim - rekla je.

Zbog bolova odletela je u Mančester dan ranije, gde je dočekana sa invalidskim kolicima jer nije mogla da hoda. Bilo je potrebno još osam nedelja dok se nije oporavila od zatezanja stomaka i liposukcije, ali su joj rane na grudima i dalje izazivale agoniju.

Danijela Hant
foto: Printscreen Facebook

Zabrinuta, posetila je bolnicu u svom gradu, gde joj je hirurg saopštio da su njene rane od operacije najgore koje je video u celoj svojoj karijeri. Iako je odlazila tri puta nedeljno do klinike, Danijeline rane nisu zarastale i stalno su se inficirale zelenim gnojem.

U novogodišnjoj noći stvari su krenule nagore i ona je razvila sepsu. Hitno je prebačena u bolnicu, gde su joj uklonjeni implantati iz grudi. Nesrećna žena trpela je tolike bolove da je tri meseca bila bez posla, dok se paralelno brinula i o svojoj sedmogodišnjoj autističnoj ćerki.

- Imala sam noćne more i budila se oblivena znojem - priseća se sada.

Pokušala je da pronađe hirurga koji bi izvršio rekonstruktivnu operaciju na delovima njenog tela kojima je to bilo potrebno, ali su tri hirurga odbila to da urade jer "je turski hirurg pokvario operaciju".

Danijela Hant
foto: Printscreen Facebook

Zbog svega šta se dogodilo Danijela se oseća veoma nesigurno u pogledu toga kako izgleda.

- Nisam mogla ni da se pogledam u ogledalo - rekla je, a ova situacija je uzela takav emocionalni danak na nju da joj je dijagnostikovan posttraumatski stresni poremećaj (PTSP).

Na kraju je našla doktora koji je prihvatio da popravi rezultate iz Turske, za šta je morala da izdvoji dodatnih 6.500 evra. Sada, dok pokušava da obnovi svoj život, upozorava ljude da ne idu na operaciju u inostranstvu.

- Moja devojčica je skoro ostala bez mame. Operacija u Turskoj je jeftina, ali ne možete staviti cenu na svoj život - poručuje ova mama.

(Kurir.rs/ The Sun/ Telegraf)

Bonus video:

03:13

400 KUBIKA U GRUDIMA! Sindi OTVORENO o plastičnim operacijama! Evo šta je sve DORADILA! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track