DEVOJKA (23) IZ PAKLA VUKLA AUTOM DEČKA SKORO 160 METARA I UBILA GA! Igrali bizarnu igru KUKAVICE: "Čuli smo samrtne KRIKE!"
Foto: Printscreen/facebook

jezivo!

DEVOJKA (23) IZ PAKLA VUKLA AUTOM DEČKA SKORO 160 METARA I UBILA GA! Igrali bizarnu igru KUKAVICE: "Čuli smo samrtne KRIKE!"

Život -

Žena je upotrebila svoj automobil kao oružje da pregazi i ubije svog dečka nakon što su bili na zabavi.

Alis Vud (23) navodno je igrala "test hrabrosti" odnosno "kukavica" (eng. "game of chicken" - igranje izazova gde je onaj ko se prvi povuče sa izazova je "kukavica" odnosno kokoška jer u engleskom jeziku kokoška je simbol kukavičluka, op. prev.) sa Rajanom Votsonom (24) dok je namerno jurila svojom Ford Fiestom na njega.

ubistvo, Rajan Votson
foto: Printscreen/Facebook

Saslušanje na sudu u Česteru je donelo informacije da je Rajan udaren i oboren automobilom iz trećeg puta.

Osoblje u obližnjem kineskom restoranu brze hrane čulo je stravičan vrisak, samrtni krik dok je dečko vučen ispod automobila čitavih 158 metara.

Vud je tada pokucala na vrata blizu mesta gde je zaustavila kola i rekla vlasniku kuće: "Molim vas, zovite hitnu pomoć. Mislim da sam pregazila svog dečka."

Kada je uhapšena pod sumnjom za ubistvo, rekla je policajcu: "Dobro je, zaslužila sam."

Porotnicima je rečeno da su Vud i Rajan bili na zabavi u engleskom Stouku (Stoke-on-Trent) u centru grada poznatijem kao Henli za korisnike dobrotvorne organizacije koja tretira one sa povredama mozga.

Alis Vud, ubistvo
foto: Printscreen/Facebook

Rajan, koji je radio kao pomoćni radnik udruženja, viđen je kako "odlično zabavlja, druži, pleše ".

Poređenja radi, Vud je bila "hladna" i kao da nije "najzadovoljnija", čulo se na sudu.

Jedna gošća je rekla da je "kliknula" sa Rajanom 6. maja 2022., ali je navodno osetila kako Vud bulji u nju.

Par je napustio zabavu i krenuo kućama, a Vud je vozila Fiat svog dečka.

Nakon što ga je parkirala, ušla je u svoj automobil gde je krenula u rikverc prema Rajanu - zamalo ga udarivši. Vud se tada navodno vozila napred-nazad dok se njen dečko udaljavao sa parkinga.

Porotnicima je rečeno da se zakucala tačno u njega, skrećući s kolovoza kako bi ga udarila. Rajan je bio uvučen ispod prednjeg branika i ostao zarobljen ispod šasije automobila skoro 160 metara.

Tužilac Endru Ford je rekao: "Iako duboko ozbiljan i tragičan, mi kažemo da je ovo jednostavan slučaj. Izgubila je živce, posvađala se s dečkom u autu kada su bili u alkoholisanom stanju. Stvari su postale teške, on je izašao, šutnuo vrata, a njoj je pao mrak na oči i iskoristila auto kao oružje."

Alis Vud, ubistvo
foto: Printscreen/Facebook

Na sudu je rečeno da je devojka imala 61 miligrama alkohola na 100 mililitara, u porođenju sa zakonskom granicom od 35.

Tvrdila je da je popila dve čaše belog vina, dva ruma i čašu šampanjca i negira ubistvo. Suđenje se nastavlja.

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

Bonus video:

03:45

OVO SU NAČINI KAKO DA ZAŠTITITE VAŠ AUTOMOBIL OD KRAĐE! Eksperti otkrili koje metode lopovi koriste: Evo šta OBAVEZNO DA URADITE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track