"PRVE BRAČNE NOĆI IMALI SMO TROJKU" Supruga otkrila ŠOK detalje iz postelje i šta najviše voli kad DELI MUŽA sa drugim ženama
Foto: Printscreen/Instagram

au!

"PRVE BRAČNE NOĆI IMALI SMO TROJKU" Supruga otkrila ŠOK detalje iz postelje i šta najviše voli kad DELI MUŽA sa drugim ženama

Život -

Nedavno je novopečeni bračni par iz Velike Britanije u epizodi TV emisije "Love Don't Judge" ispričao kako su na dan svog venčanja odlučili da pozovu i jednu od deveruša da im se pridruži u krevetu prve bračne noći.

Emisija, koja se emituje na Jutjubu i ima gotovo 60.000 pretplatnika na nedeljnoj bazi prikazuje parove iz celog sveta koji pomeraju granice očekivanja društva.

Kejti (26) i njen suprug Den (25) venčali su se nakon šest godina veze u Devonu u Engleskoj. U epizodi koja je emitovana, par se prisetio međusobnog razgovora o svojim seksualnim fantazijama i odluke da spavaju i s drugim ljudima.

Den je tada prvo rekao Kejti da želi da je vidi s drugim muškarcem, zbog čega je ona u početku bila u šoku, no to priznanje je podstaklo da istraži svoju biseksualnost.

Na kraju, to im je otvorilo vrata za nova i uzbudljiva zajednička iskustva; poput onog prve bračne noći.

"Odveli smo jednu od mojih deveruša u našu spavaću sobu. Popili smo piće i završili u krevetu s njom, i bilo je jako zabavno", rekla je Kejti. "Ona je jedna od mojih najboljih prijateljica pa nije bilo neprijatno", dodala je. "Učiniti to na tako poseban dan jednostavno postane nezaboravno", rekao je Den.

Ipak, par je, tvrde, prošao dug put dok su oboje prestali da osećaju ljubomoru. Isprva je Kejti mislila da će joj biti teško da vidi svog partnera s drugom ženom, ali zapravo joj je, kaže, ta noć bila sjajno otkriće.

"Malo ljubomore uvek ima, ona čini stvari uzbudljivijima", objasnio je Den, ali porodica njegove supruge nije bila toliko otvorena prema njihovim seksualnim iskustvima.

“Moja porodica nas je jako osuđivala, nisu odobravali ono što radimo i zbog toga više ne razgovaramo", rekla je Kejti, dodavši i da njena porodica nije prisustvovala njihovom venčanju, a njihove ljubavne odnose nazvala je odvratnim. Ipak, par je upoznao čitavu zajednicu ljudi koji dele slične interese., poput svingera Kristi i Toma, supružnika koji su im postali prijatelji i ljubavnici.

"S njima imamo normalno prijateljstvo, kao i sa svima drugima; iako spavamo svi zajedno", objasnio je Tom koji se, kao i njegova supruga, s drugim parovima viđa i do četiri ili pet puta nedeljno.

"Volim da delim svog muža", rekla je Kirsti. “Ponosna sam kada vidim da ga druga žena želi koliko i ja", zaključila je.

(Kurir.rs/Večernji/NY Post/t.J.)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track