HTEO DA ZAPROSI DEVOJKU, A SADA OPLAKUJU NJEGOVU SMRT Veridba se pretvorila u HOROR FILM! Nesrećnog dečka SPASAVALO 15 ljudi
Foto: Drustvene Mreže

tragedija

HTEO DA ZAPROSI DEVOJKU, A SADA OPLAKUJU NJEGOVU SMRT Veridba se pretvorila u HOROR FILM! Nesrećnog dečka SPASAVALO 15 ljudi

Život -

Izlet porodice Tejlor iz Brizbejna na ostrvu Kvinslend (Australija) na popularnoj Vurim plaži pretvorio se u horor priču kada je Džoš Tejlor (23) upao u rupu duboku 1,5 metara i ostao živ zakopan u pesku dan nakon što je rodbini i prijateljima saopštio da namerava da zaprosi svoju devojku Kejtlind Odri i da je pita da se uda za njega u novogodišnjoj noći.

Kako je saopštila policija nakon detaljne istrage, tragedija se dogodila kada je Džoš nesmotreno ustao sa stolice i izgubio ravnotežu pored rupe koju je sa prijateljima iskopao da bi u njoj po maorskom receptu ispekli divlju svinju.

Džoš Tejlor
foto: Printskrin

Prema rečima svedoka, Džoš je padajući naglavačke u jamu mahao rukama te dotakao peščane ivice rupe koje su se obrušile na njega tako da su mu samo stopala ostala na površini i ostao je živ zakopan.

Konopcem ga izvlačili

Svi su odmah priskočili u pomoć i počeli da ga otkopavaju, a okupljenima su se ubrzo priključili i spasioci i jedan lekar koji nije bio na dužnosti.

- Bio je zakopan glavom prema napred i jedva su mu se videla stopala. Probali smo da ga iskopamo, ali bezuspešno, tako da smo mu oko gležnjeva vezali konopac. Nas 15-oro smo pokušavali da ga izvučemo, ali bezuspešno zbog težine peska i vakuuma koji se stvorio. Dok su jedni otkopavali pesak oko Džoša, drugi su vukli i jedva smo ga izvadili iz rupe, ali zbog sila kojima je bio izložen telo mu je bilo skroz izlomljeno - priseća se jedan od očevidaca.

Džoš Tejlor
foto: Drustvene Mreže

Džoš nije imao puls kada je izbavljen iz rupe, pa su rendžeri koji su već bili na licu mesta, prijatelji i porodica čak 45 minuta nesrećnom mladiću davali prvu pomoć u vidu veštačkog disanja i masaže srca dok konačno nije prebačen helikopterom u najbližu bolnicu u predgrađu Brizbejna na dalju reanimaciju.

Surovo realan savet lekara

Nažalost, zbog narušenih svih važnih vitalnih funkcija Džoš je mogao da živi samo na aparatima tako da je porodica donela tešku odluku i po savetu lekara dozvolila da nesrećnog mladića isključe sa aparata, te je on preminuo šest dana nakon incidenta.

Džoš je sahranjen u Brizbejnu u prisustvu porodice i brojnih prijatelja koji su bili zamoljeni da za tu priliku obuku šortseve, šarene haljine i košulje kako bi odrazili opušteni i raspoloženi stav prema životu nesuđenog mladoženje.

(Kurir.rs/Blic/T.B.)

Bonus video:

03:14

UZALUDNA POGIBIJA UKRAJINACA JE NEŠTO ŠTO AMERICI IDE U PRILOG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track