ODBILA JE DA KRSTI DETE NAJBOLJOJ DRUGARICI, A KAD ČUJETE RAZLOG SVE ĆE VAM BITI JASNO: Evo zašto nije htela da pristane na to
Foto: Profimedia

tražila je ovo od kume

ODBILA JE DA KRSTI DETE NAJBOLJOJ DRUGARICI, A KAD ČUJETE RAZLOG SVE ĆE VAM BITI JASNO: Evo zašto nije htela da pristane na to

Život -

Anonimna žena je rekla i da je prijateljica nazvala sebičnom jer je odbila da bude kuma njenom detetu. Rekla je da su ona i njen suprug pre više od devet godina sprijateljili sa njima, pa je nije iznenadilo što su želeli da ona bude kuma njihovom nerođenom detetu..

Među zahtevima je bio i taj da mora da se krsti i postane katolik, a da detetu pokloni oko 18.000 funti. Na Redditu je napisala i da su i njen muž i suprug njene drugarice sa Filipina, a da ona nema nikog iz svoje porodice, pa nije imala koga drugog da traži da bude kuma detetu.

Kumstvo
foto: Profimedia

- Pristala sam, a sutradan mi je ostavila kovertu sa pravnim ugovorom koji sam morala da potpišem - rekla je. Takođe je bila dužna da prisustvuje svakom katoličkom događaju na kojem dete prisustvuje, kao što su krštenje, ispovest, krizma...

- Morala bih da razmišljam o tome da postanem katolik i naravno morala bih da dajem detetu oko 500 dolara za svaki od tih događaja, svaki rođendan i Božić - napisala je.

Takođe se očekuje od nje da prikupi oko 18.000 funti za školovanje deteta do 18. rođendana deteta. Ostalo, pisalo je, obezbediće oni.

Krštenje
foto: Profimedia

Nakon što je pročitala ugovor, pozvala je prijateljicu i objasnila da ne može da potpiše ugovor jer je prezahtevan. Prijateljica je nazvala sebičnom i blokirala je njen broj i imejl. Njenog supruga takođe, piše Mirror.

- Nema veze, nisam ljuta, samo ne vidim kako sam sebična, a ona nije? - zaključila je.

(Kurir.rs/Najžena/A.G.)

Bonus video:

01:15

ZAPLAKALA JE I POBEGLA, A KUM MI DOBACIO SAMO JEDNO Popularni pevač šokirao pričom: Ovim gestom ga osvojila sadašnja žena!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track