BILA JE U SREĆNOM BRAKU KAD JE NA LUTRIJI OSVOJILA 173 MILIONA EVRA: Trebalo je da to bude POČETAK BAJKE, a pretvorilo se u KOŠMAR
Foto: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

I BOGATI PLAČU

BILA JE U SREĆNOM BRAKU KAD JE NA LUTRIJI OSVOJILA 173 MILIONA EVRA: Trebalo je da to bude POČETAK BAJKE, a pretvorilo se u KOŠMAR

Život -

Britanka Džilijan Bejford i njen tadašnji suprug Ejdrijen osvojili su 2012. godine ogroman novac u igri na sreću Loto. Postali su bogatiji za čak 173 miliona evra.

Novac im očito nije doneo sreću jer su se razveli 15 meseci kasnije. Navodno je ogroman novac uneo razdor u njihov odnos, a u braku su bili ukupno devet godina.

Pre pet godina ponovo se udala - za Brajana Dinsa, ali nedavno je i njega izbacila iz kuće jer se "razbacivao novcem i trošio na skupe automobile i godišnji odmor", javlja The Mirror.

Džilijan Bejford
foto: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izvor je za britanski tabloid rekao da je Džilijan bivšem suprugu davala mesečni džeparac, ali nije mu to bilo dovoljno jer je uvek tražio više. Često bi je napuštao, ali i vraćao se jer mu je davala skupocene poklone poput automobila.

Tokom pandemije 2020. godine postali su roditelji devojčice.

- Džilijan je za Brajana bila bankomat, ništa više. Stalno mu je davala novac kako bi pokušala da spasi brak. Verovatno se na vreme sve završilo - rekao je izvor.

Džilijan Bejford
foto: Photography / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mirror piše da je Brajan Dins bio u zatvoru jer su on i prijatelj prevarili lanac supermarketa Tesco lažnim povraćajima novca kupcima. Iza rešetaka su završili u istoj nedelji kada su Džilijan i njen prvi suprug postali preko noći milioneri.

Prošle godine je Džilijan izjavila da više ne razgovara s članovima svoje porodice uprkos tome što im je dala 23 miliona evra i izbavila ih iz svih dugova.

Tvrdila je da je otplatila 815.000 evra dugova koje su imali njen otac i brat, a još 2016. godine je izjavila da je trebalo da ih novac učini srećnim, ali su svi postali "zahtevni i pohlepni".

Džilijan je tvrdila da je njen otac pokušao da preuzme kontrolu nad novcem koji je osvojila uprkos tome što im je pomogla da reše finansijske i stambene probleme.

(Kurir.rs/ Mirror/ L. S)

Bonus video:

27:07

KVIZ-S06-EP45

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track