SA PRVIM KORACIMA ZAKORAČILE SU U SVET MODELINGA: Najlepše bliznakinje sveta danas izgledaju OVAKO, a ovo kažu za njihovu majku
Foto: Jeffrey Mayer / Alamy / Alamy / Profimedia

životna priča

SA PRVIM KORACIMA ZAKORAČILE SU U SVET MODELINGA: Najlepše bliznakinje sveta danas izgledaju OVAKO, a ovo kažu za njihovu majku

Život -

Put u svet modela

Bliznakinje Ava Mari i Lea Rouz Klements od malih nogu privlačile su pažnju svojom izuzetnom lepotom. Njihov osmeh je osvajao, a nijedna fotografija nije mogla proći a da ne izgleda savršeno. Inspirisana njihovim simetričnim licima, velikim plavim očima i nežnom kožom, majka je odlučila da ih uvede u svet dečjeg modelinga.

Na njihov sedmi rođendan, 7. jula 2017. godine, Ava i Lea upisane su u modnu agenciju. Pored svojih aktivnosti poput plesa i plivanja, na njihov spisak dospela je i modna pista.

"Mislim da me nije iznenadilo koliko su bile srećne i uzbuđene zbog modelinga", rekla je ponosno njihova majka.

Uspeh na društvenim mrežama

Brzo su privukle pažnju modne industrije. Vlasnik dečjeg butika, ubrzo se javio njihovoj majci i zatražio nekoliko njihovih fotografija. Iako nisu imale sredstava za profesionalnog fotografa, majka je uspela da napravi portfolio koristeći svoj stari fotoaparat.

To je bio početak njihove popularnosti. Ubrzo su dobile 300.000 pratilaca na Instagramu, brojka koju mnogi influenseri samo sanjaju. Sada, kao četrnaestogodišnjakinje, imaju preko 2.1 milion pratilaca na Instagramu i sarađuju s mnogim modnim brendovima, često se pojavljujući na naslovnicama časopisa.

Izazovi poznatstva

Ipak, popularnost nosi i svoje izazove. Često su suočene s kritikama da su ih njihovi roditelji previše gurali u popularnost i uspeh, i da zbog toga ponekad izgledaju nesrećno dok poziraju.

"Da li ste ikada upoznali moje ćerke? Izgleda da niste, s obzirom na komentare koje ostavljate. Zahvalna sam na brizi, ali moje devojčice su dobro! Srećne su. Imaju divno detinjstvo, puno prijatelja i uživaju u igri. Jedna fotografija ne definiše njihov život", istakla je njihova majka.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

00:34

ZAPALILE SVA PATRIOTSKA SRCA! Bliznakinje čarobnog glasa zapevale u emisiji uživo svoj veliki hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track