01:44

AKCIJA ZASADI DRVO POSTAJE POKRET! Planiran je zasad čak 250.000 stabala GLAVNI CILJ JE PROMENA SVESTI KOD LJUDI

kurir televizija

AKCIJA ZASADI DRVO POMERA GRANICE! Irena Petrović: Ovo više nije akcija već pokret koji je inspirisao ljude

Zasadi Drvo -

Povodom otvaranja četvrte po redu sezone projekta "Zasadi drvo" u Botaničkoj bašti "Jevremovac", gošća emisije Puls Srbije na Kurir televiziji bila je Irena Petrović iz Adria Media Group.

Ona je istakla da je cilj ove sezone sadnja novih 250.000 sadnica i izrazila zadovoljstvo zbog činjenice da interesovanje za životnu sredinu raste i kod nas.

zasado drvo
foto: Kurir televizija

- Mogu da kažem u ime celog tima da smo vrlo ponosni jer su svi partneri jednoglasni u oceni da ovo više nije akcija, već pokret, koji je inspirisao ljude i pokrenuo talas promena - rekla je Petrović i dodala:

- Za sledeću sezonu planiramo čak 250.000 sadnica, a s obzirom na to da smo za tri sezone, do sada zasadili ukupno 350.000 stabala, jasno je koliko smo ojačali.

- Uz nas su svi naši partneri od prvog dana, a sa svakom novom sezonom pridružuju nam se i novi. Naš najvažniji cilj jeste da promenimo svest ljudi o ulozi svakog pojedinca u očuvanju prirode i da konačno shvatimo koliko smo sa prirodom povezani - zaključila je Petrović.

Svi detalji o planiranim datumima i lokacijama sadnje, dostupni su na sajtu zasadidrvo.rs. Dobrodošli su svi koji žele da se uključe i pomognu da Srbija bude zdravija i zelenija!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track