PRVACI OŠ "OSLOBODIOCI BEOGRADA" ZASADILI SVOJE PRVO DRVO! Crni bor je dobio svoj novi dom: Pogledajte kako je to izgledalo
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

PRVACI OŠ "OSLOBODIOCI BEOGRADA" ZASADILI SVOJE PRVO DRVO! Crni bor je dobio svoj novi dom: Pogledajte kako je to izgledalo

Zasadi Drvo -

Nakon što su juče sve osnovne škole u Srbiji dobile sadnice crnog bora, povodom akcije "Zasadi drvo", danas će đaci prvaci zasaditi te sadnice.

Radica Karović, direktorka OŠ "Oslobodioci Beograda", otkrila je kako se u ovoj školi u Beogradu osvrću na bitnu temu ekologije.

- U našoj školi već dugo godina, ali posebno u poslednje 2 godine, jako dobro funkcioniše ekološka sekcija. Sve aktivnosti se realizuju od 1. do 8. razreda. U toku ove godine imali smo niz radionica koje smo realizovali u poljoprivrednoj školi i deca su bila oduševljena - rekla je direktorka.

Radica Karović
foto: Kurir televizija

Nakon izjave direktorke, đaci su zajedno sa nastavnicom biologije posadili svoje prvo drvo crnog bora. Kako je to izgledalo možete videti u videu ispod:

03:53

Đaci OŠ Oslobodioci Beograda zasadili svoje prvo drvo

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track