ŠOK: Vratio se iz provoda i zatekao drugog muškarca u krevetu!

Kod kuće ga sačekalo iznenađenje

ŠOK: Vratio se iz provoda i zatekao drugog muškarca u krevetu!

Austrija -
Mladić je ušao preko balkona u stan i dobro se izmorio u potrazi za plenom, pa je legao da se odmori i zaspao kao beba. Policija ga jedva razbudila

LINC - Kada se posle noćnog provoda vratio kući, vlasnik stana (58) uputio se ka spavaćoj sobi sa željom da se odmah baci u krevet i dobro naspava. Međutim tu ga je sačekalo iznenađenje! U svom krevetu zatekao je drugog muškarca kako čvrsto spava.

Tek tada je čovek primetio da su mu sve sobe ispreturane, jer je lopov (23) pretresao sobe tražeći pare i stvari od vrednosti. Naime, lopov koji je bio pod uticajem droge, ušao je preko balkonskih vrata u stan. Očigledno se dobro izmorio u potrazi za plenom, a i narkotici su učinili svoje, pa je pljačkaš legao da se odmori i zaspao kao beba!

Policija je jedva razbudila „uspavanu lepoticu“, a mladić ih je onako bunovan zbunjeno posmatrao, očigledno ne znajući ni šta se dogodilo ni gde se nalazi!

Vlasnik stana je izjavio da mu nedostaje 500 evra, ali policija nije taj novac pronašla kod mladića. On je priveden u policijsku stanicu gde će nastaviti sa "odmaranjem".

S. V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track