SRPKINJA SKOČILA S ĆERKOM (5) U NARUČJU: Svetlana je imala panični strah od bivšeg muža!
Foto: Printskrin

Majka htela da se ubije s detetom

SRPKINJA SKOČILA S ĆERKOM (5) U NARUČJU: Svetlana je imala panični strah od bivšeg muža!

Austrija -
Svetlana P. zgrabila petogodišnju ćerku i bacila se s trećeg sprata zgrade u Gracu jer je mislila da joj bivši suprug zvoni na vrata

GRAC - Svetlana P., rodom iz Srbije, bacila se sa petogodišnjom ćerkom Jasminom u naručju s trećeg sprata zgrade u Gracu! Majka i ćerka su s teškim povredama prevezene u bolnicu i, prema rečima lekara, njihovo stanje je teško.Svetlana P. skočila je kroz prozor stana u kojem živi kad joj je na vrata pozvonio sin Zoran P. (23), za koga je mislila da je njen bivši muž. Dragan P. (23), drugi Svetlanin sin, ispričao je šta se dogodilo.Strah od bivšeg muža- Moj brat je pritisnuo zvono i čuo kako naša polusestra, mala Jasmina, zove mamu da otvori vrata. Međutim, umesto da vidi ko zvoni, majka je zgrabila Jasminu i skočila na travnjak ispred zgrade. Zoran u tom momentu nije ni slutio kakav se užas dešava unutra - ispričao je Dragan.On dodaje da je njegova majka najverovatnije mislila da na vrata zvoni njen bivši suprug, koga se mnogo plaši.- Majka je imala panični strah od bivšeg muža, Jasmininog oca, koji sada živi u Gornjoj Austriji. Bila je i utučena jer je mala Jasmina bolesna. Ona je nekoliko puta operisala srce. Sve je to loše uticalo na psihičko stanje moje majke, a stanje joj se pogoršalo pre šest meseci - kaže zabrinuti sin.Travnjak ublažio padPad nije video niko od komšija, a u pomoć je prvi pritekao prolaznik koji je čuo zapomaganje.- Žena i devojčica bile su svesne, ali su zadobile teške povrede. Njih dve su pale na travnjak, koji im je spasao život - rekao je jedan komšija.Prof. dr Holger Til, šef Klinike za hirurgiju dece i omladine Medicinskog univerziteta u Gracu, rekao je juče za Kurir da su majka i ćerka zadobile višestruke prelome.- Jasmina je operisana, u stabilnom je stanju. Još je rano davati dugoročne prognoze, ali stanje devojčice i njene majke je ohrabrujuće - rekao je dr Til.

U šoku... Svetlanin sin Dragan P.
U šoku... Svetlanin sin Dragan P.

Već pokušala da se ubijeSPASAO SAM MAJKU OD SAMOUBISTVADragan P. kaže da je njegova majka i ranije pokušavala da izvrši samoubistvo.- Mama je pre šest meseci takođe pokušala da skoči kroz prozor s Jasminom u naručju. Tada sam uspeo da je sprečim u poslednjem trenutku - rekao je Dragan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track