UŽASNO UBISTVO: Flašom smrskao lobanju drugu, pa zapalio kuću da sakrije zločin!
Foto: Shutterstock

Zločin u niškom Knez Selu

UŽASNO UBISTVO: Flašom smrskao lobanju drugu, pa zapalio kuću da sakrije zločin!

Crna Hronika -
Nebojša I. (45) pronađen mrtav u svojoj vikendici sa unakaženim licem, policija sumnja da ga je posle svađe ubio njegov poznanik D. N. (42)

NIŠ - Nebojša I. (45) iz Niša brutalno je ubijen u svojoj vikendici u Knez Selu.Kako saznajemo, nesrećni čovek pronađen je s ranama po glavi, a pretpostavlja se da ga je posle svađe flašom usmrtio njegov drug. Policija je brzo uhapsila D. N. (42) iz Niša, koji je osumnjičen za ovaj zločin.Brat našao lešLeš je pronašao u petak uveče žrtvin brat, kom je bilo sumnjivo što se Nebojša nije javljao na telefon.- U prvi mah, njegov brat je pomislio da se ugušio jer je u sobi u kojoj je zatečen bilo tragova vatre. Međutim, ustanovljeno je da je zapaljena sveća izazvala manji požar koji se sam ugasio. Da je u pitanju zločin, policija je posumnjala zbog tragova krvi zatečenih na nameštaju i zidovima. Daljim pregledom ustanovljeno je da Nebojša ima višestruke prelome kostiju lica - kažu naši sagovornici iz istrage. Svedoka tragedije nije bilo jer je Nebojša živeo sam u vikendici u kojoj nije bilo ni struje.Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštva, potvrdio je da je Nebojša žrtva zločina.Dolazio u vikendicu- Za sada možemo da potvrdimo da je pronađen leš četrdesetpetogodišnjeg muškarca te da je njegovo telo upućeno na obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti. Međutim, na osnovu zatečenih tragova već sada možemo da kažemo da je u pitanju nasilna smrt - saopštio je Stanojević.Vojkan Ranđelović, pokojnikov prijatelj, kaže da je on u Knez Selu kupio kuću pre šest godina.- Živeli smo u komšiluku u naselju Donja Vrežina, a kada samo se mi ovde preselili, i on se interesovao da kupi kuću u Knez Selu. Bili smo dobri prijatelji, bio je kod mene pre dva dana da napuni bateriju mobilnog jer u kući nema struju. Znam ga dvadeset godina, bio je fin čovek, šokirao sam se kada sam čuo da je ubijen. Bio je bravar, veoma vešt s gvožđem. Živeo je sam jer se pre nekoliko godina razveo od žene, sa kojom ima sina - kazao je Ranđelović.

Komšije žrtveNIŠTA NISU VIDELI NI ČULIKomšije pokojnog Nebojše I. nisu primetile ništa sumnjivo.- Iz te kuće se ništa nije ni čulo ni videlo. Znamo da Nebojša nema struje, pa nam nije bilo čudno što je kuća stalno u mraku. Tek kad sam video policiju, posumnjao sam da mu se nešto loše desilo - komentariše tragediju komšija Nebojša Matejević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track