(FOTO) MUNJEVITA AKCIJA NS POLICIJE: Posle filmske potere privedeni otmičari!
Foto: Facebook/NSU

Otet muškarac

(FOTO) MUNJEVITA AKCIJA NS POLICIJE: Posle filmske potere privedeni otmičari!

Crna Hronika -

NOVI SAD - U naslju Detelinara u Novom Sadu danas popodne otet je muškarac G.C. (41) iz Budisave u Ulici Janka Čmelika.

Kako Kurir saznaje na mestu događaja, muškarac starosti više od 40 godina pre 45 minuta presretnut je ispred zgrade u Ulici Janka Čmelika od strane više nepoznatih osoba. On je najpre pretučen, a nakon toga je stavljen u gepek i odvrezen u nepoznatom pravcu.Prema rečima očevidaca koji su bili svedoci otmivce, čovek je zapomagao : " Nemojte mene, nemojte..."

Po prijavi otmice, u potragu su se uključile policijske patrole.

Vozilo u kome se nalazio muškarac pronađen je u Mišeluku kod Sremske Kamenice.

Oteti G.C. kolima Hitne pomoći je prebačen u KCV i on se trenutno nalazi na dijagnostici.

Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu sprečen je pokušaj otmice 41-godišnjeg muškarca, a zbog sumnje da su hteli da izvrše ovo krivično delo uhapšeni su N.S. (1978) i B.B. (1966).

Oni su, kako je saopštio MUP, na uglu ulica Kornelija Stankovića i Janka Čmelika, uz upotrebu fizičke sile, ubacili otetog muškarca u automobil marke "audi" i uputili se ka Sremskoj Kamenici. Na putu ih je, međutim, presrela policija i odmah uhapsila dvojicu otmičara. N.S. i B.B. će u zakonskom roku biti privedeni nadležnom tužiocu.Tokom policijske akcije, veliki deo Novog Sada bio je blokiran, a otmičari su uhapseni nakon "filmske potere".

Mesto otmice, Foto: Slađana Stojanović
Mesto otmice, Foto: Slađana Stojanović

U saopštenju se ističe da je direktor policije Vladimir Rebić pohvalio je pripadnike novosadske policije zbog brze akcije.

"Policijski službenici pokazali su izuzetno požrtvovanje i na tome sam im veoma zahvalan. Ovo je pravi primer efikasnog reagovanja policije, koja je pokazala odlučnost i brzinu, kao i to da građanima mogu da garantuju punu bezbednost. Čestitam svim policijskim službenicima koji su učestvovali u ovoj akciji", rekao je Rebić.

(S.S./Foto: Printscreen/ Facebook- NSU Uživo sa novosadskih ulica)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ko će od utorka voditi BIA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja