TAJNA KOJU JE PEVAČICA ODNELA U GROB! Nebojša Tubić otkriva: Kseniju Pajčin su SILOVALA PETORICA na Voždovcu! A onda je progovorio i o Arkanu, Legiji, sukobu Marka Miloševića i Vlade Trefa...
Foto: Printscreen/ Youtube, Marina Lopičić, EPA, Dragana Udovičić

bez dlake na jeziku

TAJNA KOJU JE PEVAČICA ODNELA U GROB! Nebojša Tubić otkriva: Kseniju Pajčin su SILOVALA PETORICA na Voždovcu! A onda je progovorio i o Arkanu, Legiji, sukobu Marka Miloševića i Vlade Trefa...

Crna Hronika -

Nebojša Tubić Žabac otkrio je u jednom intervjuu nepoznate detalje iz života Ksenije Pajčin, kako je izbio sukob između Marka Miloševića i Vlade Trefa, zbog čega je Milorad Ulemek Legija pristao da mu komanduje Dušan Spasojević.

Tubić je u emisiji "Bez ustručavanja" bez dlake na jeziku

O KSENIJI PAJČIN

Kseniju Pajčin su, kad je imala nekih 18 godina, petorica silovala na Voždovcu. Tada je doživela veliku traumu. Doveli su je posle kod mene. Bila je istraumirana, nije mogla da smisli muškarce.

E onda je posle krenula u onu grupu "Dak" sa onim Dačom, on je bio dobar dečko. Ali Ksenija nije imala veze sa pevanjem.

Ali bila je zgodna, imala je taj dar za igru. Kad se obuče kako je umela pa krene da igra, svima su ispadale čaše iz ruku. Svi bi odmah zavlačili ruke u gaće i tražili klikere.

foto: Printscreen

Mislio sam da će ona biti neki foto model jer je bila veoma lepa ali ona je eto htela da bude pevačica.

Mi smo kao bili u šemi a ona kad voli ona voli do kraja. I povedem je ja na nastup u Sremsku Mitrovicu. Tad su bili moderni roleri. Ona obukla rolere i neke vruće pantalone. I povedem još jednu malu koja je svirala klavir.

I tu reč po reč Ksenija utripuje da sam ja u šemi sa tom malom. I na prelazu preko pruge ona iskoči iz kola. Bila je ljubomorna i luda.

O MARKU MILOŠEVIĆU I VLADI TREFU

Marko Milošević se u jednom trenutku zabavljao sa Leontinom Vukomanović. I onda je počeo da šara jer je video da ga hoće i druge ribe, pošto je predsednikov sin. I Leontina je onda rekla: "Kod vas se u društvui ne zna ko koga".

I dođe Leontinin rođendan. Slavlje je bilo u jednom beogradskom hotelu. Marko Milošević me zove da idemo da pravimo zajebanciju na njenom rođendanu. Marko kupi živu kokošku, upakuje u paket, pokupi one najgore trubačke sa autobuske stanice, tri neke striptizete u nekoj pocepanoj odeći i sve to smesti u belu limuzinu. Dođemo Marko, Vlada Tref i ja u hotel. A tamo sve kulturiška se sviralo.

Kad su ušli ovi divljaci, kad su počele da mešaju one pocepane striptizete...

E a onda zvanično - poklon od Marka Miloševića. Kad je otvorila i videla kokošku počela je da plače.

Mnogi ljudi su gubili glavu zbog žena. Bojana bajrušević je zvanično bila sa Vladom Trefom ali se švlaerisala sa Markom Miloševićem.

Neko je Vladi rekao - Eno ti je Bojana džipom otišla na Kopaonik. Vlada ode na Kopaonik i tamo vidi Bojanin i Markov auto. Pozove šlep službu i otera Bojanin auto nazad u Beograd. Kad se vratila kući on je prebije. Ona zvala i žalila se Marku i tad je izbio verbalni duel između njih dvojice.

E a kad je jednom prilikom Vlada Tref trebalo da ide po robu u inostranstvo on otišao na aerodrom ali zaboravio pasoš. A Marko već stigao kod Bojane i počeo lagano da je šteka. Vlada se vrati i zatekne ih na gomili. Tu njemu Tref opali šamar.

I posle toga je Vlada Tref završio. Kao što znate Tref je ubijen u garaži Sava centra.

O ARKANU

On je polagao račune Jovici Stanišići. Jovica mu je dao da ima rotaciju na kolima i onaj megafon. To me zajebavao po celom Novom Sadu. Ide i na onaj megafon - Žaba javi se, Žaba gde si. Ludak je bio Arkan. Ali mogao je da se kur.i jer je država stajala iza njega.

foto: EPA

Arkan je imao anomaliju da podceni neke ljude. On se opustio maksimalno. Kad je sniman spot za "Prođi sa mnom kroz crveno", Arkan je učestvovao u režiranju tog spota. Nisam verovao da je mogao da se spusti na tako niske grane. Baš se bio opustio maksimalno.

Prvi scenario za ubistvo Arkana je bio da ili Mirko Bosanac ili Jorga dođe sa audijem a8 ispred hotela da on Arkan kao proba auto. I kad sedne u auto da ga malo provoza čekao bi ga tip sa zoljom da ga razense.

Kad su doterali auto Arkan pogleda i kaže im: "Nisam dovoljno bogat da kupujem tako jeftin auto." I odjebe ih.

E posle su oni organizovali ono u Interkontinentalu. Ja sam bio na putu. Da sam stigao na vreme bio bih i ja u tom masakru kada je Željko ubijen.

O LEGIJI

Legija je previše voleo pare i zato je postao kriminalac. Dušan Spasojević je na Legiju imao veliki uticaj. Legija je bio vojnik koji je navikao da prima naređenja.

To je Spasojević uvideo i uzeo ga pod svoje, malo ga navukao i na drogu i predložio Legiji da rade otmice. I kad je Legija video kako se brzo zarade pare na otmicama...

foto: EPA/SRDJAN SUKI

Kad su posle otmice delili novac Legija je uzimao pola a drugu polovinu su delili svi ostali. I njemu se to osladilo. A Čume je njima rekao - Alo bre, jeste li vi ludi. Što da pravimo od gotovog veresiju? Pa kilometar auto-puta je milion maraka.

Ali oni su hteli brzu lovu. Posebno Legija.

Legija je pod uticaj Spasojevića pao zbog ogromnog novca. Tu su bile velike pare.

Kad je Legija prešao na stranu kriminala mafija je imala svoju državu.

Ja sam bio u kancelariji kod Mihalja Kertesa kad je smenjen Jovica Stanišić. Tada je Mira Marković postavila Radeta Markovića.

Jovica Stanišić je hteo da bude Unprofor na Kosovu ali je to mnogima smetalo iz Slobinog miljea. Stanišić je bio za dogovor sa Amerikancima da bi se izbegli sukobi. Ali Marko se žalio mami da ne može da švercuje cigarama, Mira je smenila Jovicu... Da je Stanišić ostao Legija ne bi prešao na stranu mafije, ne bi smenili Slobu.

Kurir.rs/Priredio: P.L./Foto: EPA, Foto: Youtube, Marina Lopičić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja