BRUTALNO NASILJE U POŽAREVCU: Maskirani dečaci štakom tukli nemoćnu staricu ( 66)

Priznali sve policiji

BRUTALNO NASILJE U POŽAREVCU: Maskirani dečaci štakom tukli nemoćnu staricu ( 66)

Crna Hronika -
Dvojica maloletnika koji su bili maskirani fantomkama lupali su na vrata stana starice S.V. koja živi sa nepokretnim suprugom, upali joj u stan udarili je štakom po vratu i stomaku ispreturali stan i otišli

POŽAREVAC - U subotu, 18.aprila, oko 16.30 časova, požarevačkoj policiji prijavljeno je da su dve nepoznate osobe upale u stan u ulici Strahinjića Bana, u blizini crkve Svete Petke u naselju “Busije”.

Izlaskom na lice mesta policija je utvrdila da su dve nepoznate muške osobe lupale na vrata stana i kad je S.V. (66) otvorila nasilnici su odgurnuli vrata i ona je pala, a potom su ušli u stan.

Obe osobe su bile maskirane sa fantomkama na glavi. Jedna od njih je S.V. udarila više puta štakom u vrat i stomak, a druga je vršila premetačinu.

Njeno zapomaganje čule su komšije koje su odmah pritekle u pomoć, nakon čega su razbojnici napustili stan. S.V. je ukazana pomoć i utvrđeno je da nema vidljivih povreda kao i da ništa nije odneto iz stana. Inače, S.V. je slabo pokretna i u stanu živi sa suprugom koji je nepokretan.

Policija je istog dana obavila razgovor sa razbojnicima i njihovim roditeljima. Naime, reč je o deci uzrasta 13 - 14 godina iz Požarevca koji su policiji priznali šta su učinili, a jedan od roditelja je vratio fantomke koje su nosili prilikom razbojništva. Tužilaštvo se izjasnilo da je reč o razbojništvu u pokušaju, rekli su za naš portal iz PU Požarevac.

( E Braničevo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track