ČEDOMORSTVO U VRBASU: Beba umrla od podliva na mozgu

Novi detalji

ČEDOMORSTVO U VRBASU: Beba umrla od podliva na mozgu

Crna Hronika -
Ona nije bebu uhvatila za vrat ili noge, nego bukvalno za glavu, i nekoliko puta ju je protresla. Mozak je pritom udarao u ivice lobanje, što je izazvalo krvarenje i smrt deteta

NOVI SAD - Edita Baranji (23) iz Vrbasa držala je za glavu i tresla svoju jednomesečnu ćerku M. M., što je izazvalo obilno krvarenje i podlive na mozgu deteta, koje je ubrzo preminulo, utvrdila je obdukcija tela bebe.

- Ona nije bebu uhvatila za vrat ili noge, nego bukvalno za glavu, i nekoliko puta ju je protresla. Mozak je pritom udarao u ivice lobanje, što je izazvalo krvarenje i smrt deteta - kaže za Kurir izvor iz istrage.Kako dalje saznajemo, juče je na Institutu za sudsku medicinu bio bebin otac Goran Milanović, koji je demantovao izveštaj lekara sa obdukcije.- On tvrdi da njegova žena u subotu nije ubila dete. Tražio je da razgovara s glavnim lekarima. Ali mi stojimo iza nalaza koji je predat i sudiji, da je smrt bebe nastupila nasilnim putem, usled povrede mozga - dodaje naš izvor.Majci je zbog teškog ubistva određeno zadržavanje do 30 dana.(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track