NALOŽENO DA VRATI PASOŠ: Mišković se vratio u Srbiju!
Foto: Zorana Jevtic

Vikend proveli van zemlje

NALOŽENO DA VRATI PASOŠ: Mišković se vratio u Srbiju!

Crna Hronika -
Apelacioni sud u petak je doneo rešenje o oduzimanu putnih isprava Miroslavu Miškoviću, Marku Mikoviću i Milu Đuraškoviću, koji su optuženi za zloupotrebe pri privatizaciji putarskih preduzeća

BEOGRAD - Miroslav Mišković, koji je vikend proveo van zemlje, vratio se u Srbiju i od jutros je na svom radnom mestu.

On je vikend proveo van zemlje, nakon što mu je Specijalni sud ukinuo uzabranu napuštanja mesta boravka.U "Delta Holdingu" rekli da je Mišković tražio saglasnost suda da putuje i da je tu saglasnost dobio.

Viši sud poslao nalog iz Višeg suda rekli su da su danas poslali nalog Miroslavu i Marku Miškoviću, kao i Milu Đuraškoviću, da vrate putne isprave.

Apelacioni sud u petak je doneo rešenje o oduzimanu putnih isprava Miroslavu Miškoviću, Marku Mikoviću i Milu Đuraškoviću, koji su optuženi za zloupotrebe pri privatizaciji putarskih preduzeća.

Međutim, prema proceduri, odluke Apelacionog suda zainteresovanim stranama dostavlja prvostepeni sud, koji to u petak nije učinio.

U Višem sudu nezvanično saznajemo da je razlog tome što je odluka Apelacije doneta kasno popodne, pa nije bilo vremena da se pre početka vikenda takva odluka zavede i pošalje advokatima, sudskom veću i tuižilaštvu.

( N1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track