PRIKAZANI SNIMCI SA TRI KAMERE: Nastavak suđenja za ubistvo Vojislava Škrbića
Foto: Sladjana Stojanovic

Optuženi Duško Buha

PRIKAZANI SNIMCI SA TRI KAMERE: Nastavak suđenja za ubistvo Vojislava Škrbića

Crna Hronika -
Ostao sam unutra sa Dušanom koji je bio uplašen i unezveren pa sam mu pomogao da se umije i dođe sebi od straha - rekao je Saša P. koji je dodao da ga je Buha tada zamolio da nikom ne govori o onome što se desilo.

NOVI SAD - U nastavku suđenja za ubistvo jednog od glavnih narko-dilera u Novom Sadu, Vojislava Voje Škrbića (40) iz Kaća, koga je 22. maja u restoranu “Gondola” usmrtio Duško Buha (25) iz Bačkog Dobrog Polja nastavljeno je svedočenjem svedoka koji su i sami prošli pravu torturu od Škrbića, kao što je i Buha, a u sudnici su kao dokazni materijal, prikazani snimci sa tri kamere u restoranu i jedne ulične.

I ostali svedoci odbrane, svojim iskazima samo su potvrdili ono što je optuženi Dušan Buha izneo u svojoj odbrani na prethodnom ročištu kada je pojasnio da je sukob sa Škrbićem počeo nekoliko meseci pre ubistva u “Gondoli”.

Sudija Miroljub Novićević je odlučio da će se o detaljima sa snimaka raspravljati n narednom ročištu, zakazanom za 29. jun, kada će biti saslušano još nekoliko svedoka.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track