RAZBOJNIŠTVO U PARAĆINU: Uz pretnju pištoljem oteli mobilni i 300 dinara
Foto: Profimedia

Osumnjičeni uhapšeni

RAZBOJNIŠTVO U PARAĆINU: Uz pretnju pištoljem oteli mobilni i 300 dinara

Crna Hronika -
Četvorica mladića starosti 17 i 18 godina, koja sa roditeljima žive u inostranstvu, pretučena su i opljačkama na ulici, po izlasku iz jednog ugostiteljskog objekta u Paraćinu.

Na sreću, braća Marko i Milan Vukašinović iz Insbruka i njihovi drugovi Veljko Mitrović iz istog grada i Nikola Ilić iz Miluza u Francuskoj, u bliskom susretu sa razbojnicima zadobili su lake telesne povrede. Traume i strah koje su doživeli u rodnom kraju pamtiće duže. Ostali su i bez novca i mobilnih telefona.

Razbojništvo se dogodilo u noći između utorka i srede, dva sata iza ponoći. Odmah po izlasku iz kafića, tinejdžere su presrela dva napadača. Jedan je mahao pištoljem i pretio im, tražeći novac i mobilne telefone. Drugi ih je udarao i šamarao. Prestrašeni, mladići su im dali šta su tražili i odmah pobegli jer im je razbojnik rekao da imaju "tri sekunde" da se izgube ili će ih ubiti. Slučaj su potom prijavili policiji, a u bolnici su im utvrdili lake telesne povrede.

Kako nam je potvrđeno u Policijskoj upravi u Jagodini, paraćinska policija rasvetlila je razbojništvo koje se dogodilo u noći između 18. i 19. avgusta u Ulici Dragoljuba Jovanovića, pored srednjoškolskog centra, a protiv dve osobe podneta je krivična prijava. Osumnjičeni su, uz pretnju pištoljem, od jednog mladića oduzeli mobilni telefon, novčanik sa novcem i lična dokumenta, dok njegovi prijatelji kod sebe nisu imali ništa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja