(VIDEO) EKSKLUZIVNO: Ovo je snimak automobila kojim je kidnapovan Stefan Ilić (12)

Otmica u Beloj crkvi

(VIDEO) EKSKLUZIVNO: Ovo je snimak automobila kojim je kidnapovan Stefan Ilić (12)

Crna Hronika -
Na snimku, koji su zabeležile sigurnosne kamere vidi se automobil u koji je navodno ubačen Stefan, a koji se udaljava velikom brzinom

Lokalni mediji u Beloj crkvi objavili su snimak automobila kojim je otet dvanaestogodišnji Stefan Ilić, koji je kidnapovan u subotu u ovom gradu! Na snimku, koji su zabeležile sigurnosne kamere vidi se automobil u koji je navodno ubačen Stefan, prenosi blog Belocrkvanske novosti!Vidi se crni automobil, koji stoji na mostu, a koji se zatim velikom brzinom udaljava sa lica mesta."Sve policijske patrole su na blokadnim mestima, vrši se i dalje pojačana kontrola lica i automobla, a takođe i na graničnim prelazima. Svaka informacija koja dolazi, a dolazi ih mnogo od juče se proverava. Dosta osoba je privedeno i sa njima se obavljaju razgovori u saradanji sa tužilaštvom. U toku dana održan je sastanak sa kolegama iz rumunske policije, koji sa druge strane granice predzuiimaju sve mere. Za sada je situacija nepromenjena. Ima određenih pomaka, ali u interesu istrage ne bih da o tome pričam - izjavio je načelnik Policijske uprave Pančevo Nikola Popovac.

http://www.youtube.com/watch?v=70ZGhKnwvKU

Na pitanja novinara da li su roditelji osumnjičeni, zadržani i pali na poligrafu, rekao je da u interesu istrage i deteta ne može ništa o tome da kaže.

Nestao... Stefan Ilić
Nestao... Stefan Ilić

"Jedino što mogu da kažem da niko nije uhapšen i niko nije lišen slobode. Policija je prikupila zapise sa svih video kamera koje snimaju područje oko sela i proveravaju se. Ništa nije prepušteno slučaju. Jedino što mogu da kažem je da policija traga za detetom i crnim automobilom. Više stotina policajaca je a terenu. Od juče niko nije spavao, a policiiji su se javile i kolege koje su na godišnjem odmoru u želju da pomognu da se dete što pre pronađe. Još jednom ponavljam, niko nije zadržan, uključujući i roditelje", istakao je Popovac.

J. Rafailović

http://www.youtube.com/watch?v=NKsvT4IJ3eA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja