ZAPLENJENO VIŠE OD KILOGRAM MARIHUANE: Droga skrivana ispod haube automobila
Foto: MUP Srbije

Rudnica-Jarinje

ZAPLENJENO VIŠE OD KILOGRAM MARIHUANE: Droga skrivana ispod haube automobila

Crna Hronika -
Policija je marihuanu pronašla ispod prednje haube u prostoru za smeštaj motora, prilikom kontrole putničkog vozila marke seat kordoba novopazarske registracije, kojim je upravljao A.Z. iz Novog Pazara

KRALJEVO - Policija je presekla lanac trgovine opojnim drogama sa teritorije Kosova i Metohije i na Zajedničkoj tački prelaza Rudnica - Jarinje, zaplenila 1,122 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.

U akciji koja je sprovedena oko ponoći, uhapšen je i po nalogu zamenika višeg javnog tužioca u Kraljevu, zadržan do 48 sati A.Z (25) iz Novog Pazara, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je materiju pronašla ispod prednje haube u prostoru za smeštaj motora, prilikom kontrole putničkog vozila marke "seat kordoba" novopazarske registracije, kojim je upravljao A.Z. Pronađena materija i vozilo su uz potvrdu oduzeti.

Uviđaj su, po nalogu zamenika višeg javnog tužioca u Kraljevu, izvršili pripadnici kriminalističke policije. Policijski službenici će osumnjičenog, u zakonskom roku, privesti zameniku višeg javnog tužioca u Kraljevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja