Darko Šarić: Miša Banana optužen jer je Dačićev prijatelj
Foto: Dado Đilas

Narko-bos brani sebe i svog ortaka

Darko Šarić: Miša Banana optužen jer je Dačićev prijatelj

Društvo -
To što se Dačić sada odriče Miše potpuno je druga stvar, rekao je narko-bos u Specijalnom sudu. Šarić tvrdi da je Rodoljub Radulović žrtva kompletno montiranog političkog procesa

BEOGRAD - Montaža.Narko-bos Darko Šarić izjavio je juče u Specijalnom sudu da je Rodoljub Radulović zvani Miša Banana optužen da je učestvovao u trgovini kokainom samo zbog toga što je prijatelj potpredsednika Vlade Srbije Ivice Dačića!- Zašto je Miša Radulović optužen? Sad ću da vam kažem. Samo zato što je bio prijatelj sa Ivicom Dačićem. A to što ga se Dačić odriče već je druga stvar. Ovo je kompletno politički proces - izjavio je pred Specijalnim sudom Šarić, kome se sudi zbog sumnje da je organizovao šverc više od 5,7 tona kokaina.Opet o generalu PapajiOn je juče ponovo pomenuo generala Papaju, za koga tvrdi da mu je namestio ceo postupak, ali je i otkrio da nije pristao da bude svedok-saradnik.- Nisu mogli da me politički i policijski slome, pa da i ja postanem „stvar“ - rekao je i više puta i svedoke-saradnike nazivao „stvarima“ jer su, kako je ranije izjavio, za njega to ljudi bez karaktera.- Tužilac tvrdi da sam ja Zoki. Jedini dokaz koji postoji je korumpirani pijani policajac Papaja, koji je tužioca totalno otrovao, pa je i on sad malo ličan prema meni. Sve ovo protiv mene je priča bolesnog Papaje - dodao je Šarić.Ceo postupak protiv njega, kako tvrdi, montirao je pomenuti policajac sa svojim svedocima-saradnicima.- Tu stvar, Draška Vukovića, nikad nisam ni video. Za Nebojšu Joksovića ne mogu da kažem ništa loše, bili smo drugovi. Samo da se zna, platio sam svaki cent za štampariju za koju se mislilo da je njegova, tužilac to treba da zna - otkrio je on.Ne boji se zakonaNa kraju je dodao i da je sve „izrovano podzemnim hodnicima, korumpiranim policijskim kanalima i doušnicima“.- Ovo je politički proces i ja se zakona ne bojim, ali treba da odgovaram za ono što sam uradio, a ne za ono što nisam - rekao je Šarić na kraju.Kurir je juče pokušao da, zbog Šarićevih navoda, kontaktira Dačića, ali on se do zaključenja ovog broja nije javio.

Zasad bez komentara... Ivica Dačić
Zasad bez komentara... Ivica Dačić

Rodoljub Radulović zvani Miša Banana
Rodoljub Radulović zvani Miša Banana

ManipulacijaTUŽILAŠTVO: ŠARIĆ SPINUJEZamenik tužioca za organizovani kriminal Saša Ivanić osvrnuo se juče na izjavu Darka Šarića.- To je pokušaj medijske manipulacije i spin. Sve je to municija za medije koju ispaljuje Šarić - rekao je tužilac Ivanić.

OpravdanjeNERVOZAN ZBOG MAGLE IZNAD PLJEVALJATokom izlaganja Darko Šarić se osvrnuo i na prisluškivane telefonske razgovore, na osnovu kojih se, prema tvrdnjama tužilaštva, posle prve zaplene više od 100 kokaina u Italiji zaključuje da je Šarić bio nervozan zbog toga.- Tužilac mi je dokazao samo to da sam bio nervozan. Pa šta, mogao sam da budem takav i zato što je pala magla iznad Pljevalja - pokušao je da objasni Šarić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track