Sedmoro izbodeno na Trgu Republike

Sedmoro izbodeno na Trgu Republike

Crna Hronika -
Incident se dogodio u blizini organizovanog gradskog dočeka na Trgu Republike, gde je u toku koncert beogradskog benda "Električni orgazam"

BEOGRAD - U poslednjim minutima stare godine, na vrhu Francuske ulice kod Narodnog pozorišta u Beogradu, nožem je povređeno sedam ljudi.

Ekipa Hitne pomoći sa lica mesta pozvala je dodatne ekipe.

U pitanju je ubadanje noževima i ekipa Hitne pomoći koja je došla na lice mesta pozvala je dodatne ekipe da pomognu.Šef smene u Komandno-operativnom centru policijske uprave za grad Beograd Goran Stamenković izjavio je da je povređeno sedmoro ljudi:- Pojačane policijske snage angažovane su na pronalaženju napadača, a najverovatnije je reč o neuračunljivoj osobi. Dobili smo opis lica koje je izbolo nožem posetioce ali trenutno gužva na organizovanom dočeku usporava potragu.Incident se dogodio u blizini organizovanog gradskog dočeka na Trgu Republike u vreme dok se na bini nalazio beogradski bend "Električni orgazam".

U incidentu kod Narodnog pozorišta noćas su povređena dvojica državljana Tunisa i petorica državljana Srbije, izjavio je šef smene u komandno-operativnom centru policijske uprave za grad Beograd Goran Stamenković.

Na kućno lečenje pušten je Dario Popović, koji je zadobio lakšu telesnu povredu - ubodnu ranu u butinu, dok su ostali zadržani na bolničkom lečenju, kazao je Stamenković.Stamenković je rekao da, prema podacima kojima raspolaže, niko nije životo ugrožen, a da su ubodne rane u stomak zadobili D.Veselinović, L. Ilić, Đ. Kolarević.

Tunišani su zadobili ubodne rane u stomak i leđa. Svi povređeni su hirurški zbrinuti.

Stamenković je dodao da su u toku privođenja, da policija traga za počiniocem i da su ekipe na terenu.Prema rečima Stamenkovića, napadač "nije išao okolo i vitlao nožem", već da je ubadao prolaznike na koje je naišao, a da to drugi učesnici u novogodišnjem slavlju nisu ni primetili.

Informacije o incidentu policija je dobila iz Hitne pomoći i Urgentnog centra.

Pored toga, dogodilo se još nekoliko tuča po gradu, ali one nisu bile sa težim posledicama i, kako je naglasio Stamenković, da se nije dogovio incident kod Narodnog pozoprišta, novogodišnja noć bi prošla idealno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track