U Beogradu

JEZIV ZLOČIN: Bušilicom mužu probušila glavu?

Crna Hronika

Autor:

Sabin Marić (30) iz Obale Slonovače osumnjičena je da je onesvestila muža Branka, a onda ga ubila, posle čega je popila veću količinu tableta. Sinovi od dve i po i četiri godine noć proveli kraj nepomičnih roditelja

Branko i Sabin

Branko i Sabin

BEOGRAD - Tragedija!
Sabin Marić (30), državljanka Obale Slonovače, osumnjičena je da je ubila bušilicom supruga Branka Marića (40), člana mirovne misije pri UN, u iznajmljenom stanu na Banovom brdu, a potom pokušala da izvrši samoubistvo. Pretpostavlja se da je Sabin usmrtila muža jer je hteo da se razvede od nje!

- Bebisiterka je oko 8.30 sati došla u stan Marića, kako bi čuvala njihove sinove od dve i po i četiri godine. Kad je ušla, zatekla je jeziv prizor. Branko je ležao u lokvi krvi u krevetu u spavaćoj sobi, a njegova supruga, kojoj je pena izbijala na usta, bila je na podu u drugoj sobi. Najstrašnije je to što su njihovi sinovi sedeli pored tela roditelja. Ne znamo šta su tačno deca videla, ali su bila potresena. Bespomoćno su dozivali oca i majku pokušavajući da ih probude - kaže izvor Kurira iz istrage.

Prema rečima našeg sagovornika, sumnja se da je Sabin ubila Branka dok je spavao.

- Branko je ležao u krevetu s povredama i rupom na glavi. Pretpostavljamo da ga je žena udarcima onesvestila dok je spavao, da bi mu onda probušila lobanju bušilicom! Kad je videla šta je uradila, Sabin je, navodno, popila veću količinu tableta. Imala je i ranu od noža u stomaku - kaže naš sagovornik.

Žena je bez svesti prevezena u Urgentni centar.

- Branko je, navodno, nameravao da ostavi Sabin zbog druge žene iz Ugande, koju je upoznao dok je bio u mirovnoj misiji. Sabin navodno nije mogla da se pomiri sa činjenicom da će ostati sama s decom pa se odlučila na ovako brutalan zločin. Inače, Branko je ranije bio u braku sa Srpkinjom, s kojom ima ćerku, a posle se venčao sa Sabin - kaže izvor Kurira.

Policija ispred stana u kojem se dogodio zločin zoom Policija ispred stana u kojem se dogodio zločin
Socijalni radnici odvode Brankove i Sabinine sinove zoom Socijalni radnici odvode Brankove i Sabinine sinove

Napala ih treća osoba?

Sagovornik Kurira kaže da je u ovom slučaju najverovatnije reč o porodičnoj tragediji, ali se proveravaju i druge mogućnosti.

- Branko i Sabin imali su veoma čudne povrede, pa ne isključujemo mogućnost da je u zločin umešana i treća osoba, ali to će biti utvrđeno istragom!

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (115)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Mara

  Mara

  Doveo je sa kraja sveta pa hteo da je ostavi sa dvoje dece i da se ozeni 3. put...

  409 Odgovori 
 • Zoran

  Zoran

  Citam i ne mogu da verujem. Bio ozenjen ima dete iz prvog braka, sa ovom iz Ugande dva deteta pa hajde sada sam nasao mladju pa cu i sa njom dete dva i tako redom...

  354 Odgovori 
 • Драгомир

  Драгомир

  Пошто имам охохо деценија живота и у браку сам у четвртој деценији зато имам право да саветујем пошто ми је глава на рамену!Моја Радојка је овако рекла : - Ћу се против теб' удам али никада да се ... više ниси са мен' закачињао?Ја сам једина која мож' да те навата на спавању! ... Онда сам обраћао пажњу на понашање.Не јурим сојке!Не пијем.Не пушим.Сваки мој динар се зна да иде у кућу.Вала,за већу будалу није могла да се уда.АЛИ ГЛАВА ЈЕ НА РАМЕНУ.Ајде здраво,зове ме Радојка на кафу.

  344 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Franjo

  Franjo

  Da...ali ova zena je bila obezbedjena, materijalno maksimalno moguce. I u ovom slucaju se definitivno radi o kulturoloskim razlikama. On nju nije tukao i zlostavljao, imala je sve sto je pozelela a on je samo pozeleo da je ostavi, kao sto vec rekoh, maksimalno materijalno zasticenu! Sto ne volim komentare na osnovu rekla-kazala!

  4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!