Milan Jovanović: Izvinjavam se što sam tukao interventnu!

Pokajao se u policiji

Milan Jovanović: Izvinjavam se što sam tukao interventnu!

Crna Hronika -
Bio sam pijan i ne znam zašto sam udario policajca. Kad sam shvatio šta sam uradio, bilo je već kasno

BEOGRAD - Brani se sa slobode!Bio sam pijan i ne znam zašto sam udario policajca! Kajem se zbog svega... Nisam hteo tako nešto da uradim, izvinjavam se svima koje sam svojim postupcima povredio...Ovim rečima se, nakon što se otreznio, na saslušanju u policiji pravdao Milan Jovanović (29) zvani Mrva, fudbaler Crvene zvezde i crnogorski reprezentativac, koji je u noći između petka i subote bio priveden zbog toga što je, vidno pijan, najpre polomio staklo na kolima supruge košarkaša Crvene zvezde Vuka Radivojevića, koja se s drugaricama nalazila u kafani na rođendanu, a zatim i pesnicom udario pripadnika interventne jedinice Nenada B.!- Nisam bio svestan šta radim, malo više sam popio. Kad sam shvatio šta sam uradio, već je bilo kasno - rekao je Jovanović na saslušanju.Protiv fudbalera, kome ovo nije prvi ispad, biće podneta krivična prijava zbog napada na policajca i prekršajna zbog remećenja javnog reda i mira.- Nakon trežnjenja Jovanović je saslušan pred istražnim sudijom, koji ga je pustio da se brani sa slobode - kaže izvor Kurira iz istrage.Podsetimo, incident posle kojeg je Jovanović uhapšen dogodio se ispred kafane vaterpoliste Danila Dače Ikodinovića „Tako je suđeno“ na Novom Beogradu.- Pripiti Jovanović u jednom momentu je izašao iz kafane i flašom razbio staklo na „seatu“ Vuka Radivojevića. Niko nije mogao da ga smiri, pa su prisutni pozvali policiju, koja ga je privela - kaže naš sagovornik.Dok je ispred policijske stanice Novi Beograd Jovanović izlazio iz policijskog vozila, naišla je patrola interventne jedinice koja se vraćala sa sasvim drugog zadatka.- Čim ih je ugledao, Milan se ponovo razbesneo! Vikao im je: „Šta je, pi.ke, hoćete i vi da me hapsite?“ Potom se zaleteo i pesnicom udario pripadnika interventne Nenada B., koji je lakše povređen - kaže naš izvor iz istrage.

Kafana u kojoj je Jovanović bio pre incidenta
Kafana u kojoj je Jovanović bio pre incidenta

I Čanak tuče kod DačeOvo nije prvi incident koji se odigrao ispred nekog od objekata koje drži vaterpolista Danilo Dača Ikodinović. Krajem septembra prošle godine ispred Ikodinovićevog novosadskog restorana „Tako je suđeno“ pretučen je Pavle Lešanović, a za njegovo prebijanje osumnjičeni su Nenad Čanak, lider LSV, i još dvojica muškaraca.

Jovanović: Nisam za izjaveReporteri Kurira juče su stupili u kontakt s Jovanovićem. Javio nam se na mobilni telefon i, nakon što je saslušao naše pitanje, kratko i ljubazno je rekao: „Nisam ni za kakve izjave! Hvala vam!“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja