FARMA 44. DAN NEĆE SILIKONE: Jelena Golubović ponosno pokazala grudi!

Paklena rediteljka

FARMA 44. DAN NEĆE SILIKONE: Jelena Golubović ponosno pokazala grudi!

Stars -
Golubovićeva je pred farmerima svukla majicu da bi dokazala da na njoj ne treba ništa da se menja

Jelena neće silikone.Rediteljka Jelena Golubović ponosno je pokazala svoje grudi pred svim farmerima da bi dokazala da ona na sebi ništa ne treba da menja i da joj ne trebaju silikoni. Golubovićeva je tako pokazala sve svoje kvalitete svog prirodnog tela i da njoj nije ništa veštačko i da ne treba ništa da promeni na sebi, iako su farmeri izglasali da je ona jedini krivac za paklenu nedelju i da mora da se promeni. "Poenta je da ne treba stavljati silikone", rekla je Jelena i svukla majicu i pokazala grudi, dok su se svi farmeri zgrožavali. "Ovo je rijaliti. Ona je umetnica", rekla je Suzana. "Tebi hitno trebaju silikoni", rekao joj je Ivan Marković."Ja silikone ne moram da uradim. Mogu da ih uradim kada hoću, a ti mozak ne možeš da ugradiš", odgovorila mu je rediteljka. Pre nego što je Jelena otkrila svoje grudi, farmeri su prvo po naredbi zadruge imali zadatak da izglasaju koji farmer je najviše doprineo da ova nedelja bude "paklena" za sve farmere. Oni su najviše glasova, čak 19 dali Jeleni Golubović, a nijedan glas nije dobio jedino Edin Škorić. Zbog toga je kasnije stiglo obaveštenje sa pohvalama na račun Edina da jedini nije krivac za "paklenu" nedelju i da je farmer bez mane, a za to je dobio zadatak da promeni ponašanje najodgovornije Jelene. Škorić treba da nauči Jelenu kako da se ponaša na imanju.

Aleksandra Janković: Gole grudi su njena borba protiv licemerja

Psiholog Aleksandra Janković smatra da je Jelena Golubović pokazala grudi kako bi isprovocirala farmere.

"Farmeri najviše komentarišu da je Jelena predstavnik kulture, ali svi zaboravljaju da su i oni VIP ličnosti. Ovo je još jedna Jelenina provokacija i borba protiv licemerja. Ona na neadekvatne aktivnosti pokušava da izazove reakcije koje neguju dvojni moral. Gole grudi nemaju veze jer takve stvari svi mogu da vide u raznim časopisima, a i na ulici. U „Farmi“ ima dovoljno persona koje su pokazivale grudi. Ovaj postupak je još jedan pokušaj da iziritira farmere kako bi oni pokazali svoje pravo lice. Golubovića je dobila simpatije javnosti, a antipatije unutrašnjosti".

Savo Bojović: Žene su ljubomorne na Jelenine grudi

Seksolog Savo Bojović misli da Jelena treba da pokazuje grudi ako su lepe.

"Ne pratim „Farmu“, ali pojam kod ljudi između lepog i ružnog, dobrog i lošeg različito se doživljava, pogotovo što se u javnom životu sve dozvoljava da se vidi. U Jeleninom slučaju je to kod nekoga izazvalo negativnu energiju, a kod nekoga oduševljenje. Mali broj muškaraca neće negativno reagovati ako vidi lepe dojke, ali će zato žene ružno komentarisati. Sve je stvar ukusa."

OVDE GLEDAJTE FARMU UŽIVO

15.00 - Marijana priča sa Zoricom o Marku Vukotiću

Ona je priznala da postoje emocije: "Priznajem, odlepili smo oboje, ali ne smemo ništa. Sad se izbegavamo, a prija mi i privlači me", rekla je i dodala da je će se prema njemu ponašati isto kao i on prema njoj.

Zorica ju je posavetovala da ne krije emocije i da je to što im se dešava lepo.

14.09 - Jelena Golubović pokušava da izvuče od Čupe šta oseća prema njoj

"Kad mi digneš živac, dođe mi da te ujedem, kad si dobra, dođe mi da te poljubim. Ali jednog dana ću te ujesti za srce, kad me prevariš sa režiseriima, kondukterima i šoferima", rekao je Čupo rediteljki, a ona ga je pitala zašto tako misli o njoj.

"Pa rekla si da ideš u Ukrajinu", odgovorio je Čupo.

"Pa idem kod prijatelja, ti mi ništa ne veruješ", besnela je Jelena.

http://www.youtube.com/watch?v=rgUdEhhKV84

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track