LEKAR MONSTRUM: Oteo ženu uz pomoć jagoda sa drogom, pa se šest dana iživljavao nad njom
Foto: Švedska Policija

Jezivo

LEKAR MONSTRUM: Oteo ženu uz pomoć jagoda sa drogom, pa se šest dana iživljavao nad njom

Planeta -
Nesrećna žena, stara oko 30 godina, oteta je iz svog doma u Stokholmu nakon što je bila drogirana jagodama prelivenim rufinolom ("drogom za silovanje").

Švedski lekar optužen je za kidnapovanje, drogiranje i silovanje žene koju je gotovo nedelju dana držao zarobljenu u bunkeru poput tamnice.

Nesrećna žena, stara oko 30 godina, oteta je iz svog doma u Stokholmu nakon što je bila drogirana jagodama prelivenim rufinolom ("drogom za silovanje"). Otmičari su je odveli u bunker udaljen 650 kilometara od Stokholma, u Kristianstadu, gde je u zarobljeništvu provela šest dana. Švedske novine Aftonbladet javile su da je otmičar u toku putovanja automobilom koristio dve gumene maske čije je fotografije objavila policija:

Lekar je, prema navodima policije, nameravao da nesrećnu ženu drži zarobljenu nekoliko godina u bunkeru koji je izgradio sa tom namerom, a veruje se da je sa njegovom izgradnjom počeo pre pet godina.

Šest dana, koliko je provela u zarobljeništvu, žena je seksualno uznemiravana, drogirana, prisiljavana da uzima kontracepcijske pilule. Slučaj je izašao na videlo nakon što je napadač čuo da policija traga za ženom, pa ju je odveo do policijske stanice i naterao je da se javi policajcima i kaže im da je dobro.

Međutim, policija je posumnjala i dodatno ispitivala ženu, nakon čega im je ona ispričala sve detalje otmice. Nakon toga, lekar je uhapšen. Policija je u tamnici pronašla kondome i ostatke jagoda prelivenih drogo, kao i špriceve i pištolj. Muškarac je priznao da je drogirao i zarobio ženu, ali negira je da ju je i silovao.

(Independent)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track