BOŽIĆNI POKLON KOJI ĆE DUGO PAMTITI: Tragao je za svojom decom 3 godine, a onda mu je policija zakucala na vrata i šokirala ga
Foto: Facebook

DUGO JE TRAGAO ZA NJIMA

BOŽIĆNI POKLON KOJI ĆE DUGO PAMTITI: Tragao je za svojom decom 3 godine, a onda mu je policija zakucala na vrata i šokirala ga

Planeta -

Pre tri godine, tačno dve nedelje pre Božića, u petak popodne, Hari Spet čekao je ispred vrtića tada 5-godišnju Serenu i 4-godišnjeg Tomasa, ali se deca nisu pojavila.

Od tada je trajala njegova potraga za njima. Međutim, australijske policija mu je ovih dana zakucala na vrata i uručila najlepši božićni poklon - njegovu nestalu decu.

Decu je otela njihova majka, a skrivali su se svega 150 kilometara dalje u protekle tri godine. Njihov otac se bojao da je ona decu odvela u Evropu jer ima i britansko državljanstvo. Za tri godine potrage nijedna institucija nije imala informacije o deci, nisu išli u vrtić ni školu niti su bili u sistemu zdravstvene zaštite.

Otac je otvorio i Fejsbuk stranicu "Find Serena&Thomas", na kojoj je objavljivao vesti, fotografije i apele za pomoć.

4. decembra objavio je vrlo tužan post u kome je napisao da mu nije jasno kako jedna odrasla osoba i dvoje dece mogu tako da se sakriju da niko ne može da ih nađe godinama. Izrazio je nadu da će ih uskoro naći i poručio im da ih voli. Uskoro se i to dogodilo.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Bebe iz crtaća ili jadan tata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track