(FOTO VIDEO) HOROR U CENTRU MOSKVE: Vozili porše 150 km/h po klizavom putu, pa se zakucali u banderu
Foto: Printscreen Youtube

limuzina prepolovljena na dva dela

(FOTO VIDEO) HOROR U CENTRU MOSKVE: Vozili porše 150 km/h po klizavom putu, pa se zakucali u banderu

Planeta -
Saobraćajne kamere zabeležile su nekoliko sekundi pre smrti kako porše ubrzava i trenutak jezivog udara u banderu kao i delove automobila koji su leteli po ulici
1 / 8 Foto: Printscreen Youtube

MOSKVA – Igor Esipovski (23) sin ruskog guvernera, koji je nastradao u padu helikoptera 2009. godine i Talij Balo sin ruskog biznismena poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u centru Moskve kada su se poršeom P 911 Turbo S koji je jurio 150 kilometara na čas zakucali u metalnu banderu.

Jezivu saobraćajku snimile su sigurnosne kamere, a snimak tragedije odmah je objavljen u ruskim medijima.

Nesreća u kojoj su poginula dvojica mladića dogodila se rano jutros oko 7.20 sati kada je automobile marke Porše 911 Turbo S po klizavom putu pri brzini od 150 kilometara na čas zakucao u metalnu banderu u Bolšaja ulici u strogom centru Moskve i prepolovio ga na dva dela.

Saobraćajne kamere zabeležile su nekoliko sekundi pre smrti kako porše ubrzava i trenutak jezivog udara u banderu kao i delove automobila koji su leteli po ulici i putu.

Da stvar bude gora tela vozača i suvozača od saline udarca su ispala iz poršea i pronađeni su nekoliko metara od olupine.

Policija je mogla samo da konstatuje smrt nesrećnih mladića.

-Zvao sam ga rano jutros na mobilni, ali nije se javljao. Onda je moja supruga na vestima videla smrskani plavi porše i shvatila da je to automobile njegovog prijatelja, rekao je Igor Balo, otac nastradalog Talija koji je poginuo u nesreći.

Luksuzni porše posle stravičnog udarca pretvoren je u gomilu govžđa i prepolovljen na dva dela za samo nekoliko sekundi.

Inače na mestu gde su poginula dvojica mladića maksimlana dozvoljena brzina je 60 kilometara na čas saopštila je moskovska policija.

( RT)

http://www.youtube.com/watch?v=xHdAH5yN67k
http://www.youtube.com/watch?v=bCMERVDW-14

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track