(VIDEO) RUSKI NOVINARI NAMAGARČILI ELTONA DŽONA I PUTINA: Ceo svet se smeje ovoj prevari, poslušajte
Foto: AP

EKSKLUZIVNO

(VIDEO) RUSKI NOVINARI NAMAGARČILI ELTONA DŽONA I PUTINA: Ceo svet se smeje ovoj prevari, poslušajte

Planeta -
Raspoloženi Elton Džon se odmah posle telefonskog poziva pohvalio na Instagramu, ne znajući da je nasamaren

Pop star Elton Džon jedva je dočekao poziv da se, oči u oči, sastane sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom! Nije, međutim, znao da je upao u klopku ruskih novinara koji su ga nasamarili tako što su se predstavili kao portparoli predsednika Putina!- Prava manjinskih grupa se krše i tu ima prostora za napredak, ali o tome bih hteo lično sa predsednikom Putinom - poručio je Elton Džon, očigledno veoma raspoložen da se vidi sa predsednikom.

Ekskluzivno na Kuriru poskušajte razgovor Eltona Džona sa "Putinovim portparolom".

Source: Russian comedians play 'Putin' in prank Elton John call by ReutersNews on Rumble

Raspoloženi Elton Džon se odmah posle telefonskog poziva pohvalio na Instagramu, ne znajući da je nasamaren."Zahvaljujem predsedniče Vladimire Putine što ste odgovorili na poziv i razgovarali danas sa mnom telefonom", napisao je Džon ispod fotografije ruskog lidera koju je postavio na Instagram.

Omah potom se oglasio i zvanični Kremlj.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

"Predsednik Rusije Vladimir Putin nije razgovarao telefonom s britanskim muzičarom Eltonom Džonom, ali je spreman da s njim raspravlja o problemima seksualnih manjina, ako on to zatraži", saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.Podsetimo, pravog Eltona Džona je pozvao lažni Vladimir Putin. Najpoznatije internet šaljivdžije u Rusiji poznati kao Vovan i Leksus su okrenuli broj popularnog pop pevača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track