Prevara

Pogledajte kako lažu austrijske novine

Planeta

Najveće austrijske novine Die Kronen Zeitung objavile su fotografiju iz Sirije na kojoj se vidi žena i muškarac sa detetom u naručju kako navodno beže iz razorenog Alepa

sirija, fotosop, austrija,

BEČ - Sramno!

Najveće austrijske novine Die Kronen Zeitung, koje čitaju oko tri miliona ljudi, juče objavile su fotografiju iz Sirije, na kojoj se vidi žena i muškarac sa detetom u naručju kako beže iz razorenog Alepa.

Međutim, ispostavilo se da je to samo jedan dobar foto-šop kojim su ove novine htele da svojim čitaocima prenesu ratnu atmosferu u Siriji.

Na levoj fotografije pokazali su porodicu koja navodno beži spasavajući živote od topova i minobacača, a u pozadini žene u tradicionalnoj muslimanskoj nošnji i brižnog muškarca koji u naručju štiti malo dete su ruševine. Međutim, na originalnoj slici u pozadini je zid sa grafitima i zelena krošnja.

Pogledajte, fotografije govore više od hiljadu reči.

Porodica jeste iz Sirije, ali su ih izvukli foto-šopom i postavili ispred ruševina.

Podsetimo, u Siriji se vode žestoke borbe između Sirijskog nacionalnog saveta i režima predsednika Bašara al Asada. Alep se od početka rata u Siriji nalazi pod velikim udarom, i pored razaranja, suočava i s nestašicama hrane i struje.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (43)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Scipion

  Scipion

  Ми Срби смо добро искусили шта значе лажи!!!!!

  124 Odgovori 
 • пеца

  пеца

  знамо ми још од деведесетих како лажу страни медији ;) имали смо ми својх сирија на претек ;)...

  96 Odgovori 
 • ншбт

  ншбт

  Зар имамо тако кратко памћење?То исто је рађено и за време бомбардовања Србије(СРЈ).Сећам се снимка шиптарке са БЕЛИМ (чистим) чарапама која је пешачила три дана и ноћи кроз беспуће КиМ и Македоније.И шта више рећи за новинаре и фотографе са запада?Срамота за демократију.

  90 Odgovori 

Poslednji komentar

 • mia

  mia

  Dobro su se izvezbali na nama pa sada im nije tesko, eto sada vidite kako od lazi nastaje istina i Srbi postadose najgori ljudi na svetu .

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!