Prevara

Pogledajte kako lažu austrijske novine

Planeta

Najveće austrijske novine Die Kronen Zeitung objavile su fotografiju iz Sirije na kojoj se vidi žena i muškarac sa detetom u naručju kako navodno beže iz razorenog Alepa

sirija, fotosop, austrija,

BEČ - Sramno!

Najveće austrijske novine Die Kronen Zeitung, koje čitaju oko tri miliona ljudi, juče objavile su fotografiju iz Sirije, na kojoj se vidi žena i muškarac sa detetom u naručju kako beže iz razorenog Alepa.

Međutim, ispostavilo se da je to samo jedan dobar foto-šop kojim su ove novine htele da svojim čitaocima prenesu ratnu atmosferu u Siriji.

Na levoj fotografije pokazali su porodicu koja navodno beži spasavajući živote od topova i minobacača, a u pozadini žene u tradicionalnoj muslimanskoj nošnji i brižnog muškarca koji u naručju štiti malo dete su ruševine. Međutim, na originalnoj slici u pozadini je zid sa grafitima i zelena krošnja.

Pogledajte, fotografije govore više od hiljadu reči.

Porodica jeste iz Sirije, ali su ih izvukli foto-šopom i postavili ispred ruševina.

Podsetimo, u Siriji se vode žestoke borbe između Sirijskog nacionalnog saveta i režima predsednika Bašara al Asada. Alep se od početka rata u Siriji nalazi pod velikim udarom, i pored razaranja, suočava i s nestašicama hrane i struje.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (43)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Scipion

  Scipion

  Ми Срби смо добро искусили шта значе лажи!!!!!

  124 Odgovori 
 • пеца

  пеца

  знамо ми још од деведесетих како лажу страни медији ;) имали смо ми својх сирија на претек ;)...

  96 Odgovori 
 • ншбт

  ншбт

  Зар имамо тако кратко памћење?То исто је рађено и за време бомбардовања Србије(СРЈ).Сећам се снимка шиптарке са БЕЛИМ (чистим) чарапама која је пешачила три дана и ноћи кроз беспуће КиМ и Македоније.И шта више рећи за новинаре и фотографе са запада?Срамота за демократију.

  90 Odgovori 

Poslednji komentar

 • mia

  mia

  Dobro su se izvezbali na nama pa sada im nije tesko, eto sada vidite kako od lazi nastaje istina i Srbi postadose najgori ljudi na svetu .

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!