Prestižni hotel nazvao VIP apartman po Ceci Ražnatović

Ramada akva vorld rizort u Budimpešti

Prestižni hotel nazvao VIP apartman po Ceci Ražnatović

Stars -
Pored gospođe Ražnatović, apartmane u "Ramadi" imaju i Enrike Iglesijas i druge svetske zvezde, kazala nam je Zita Ovari, PR menadžerka hotela

Sve za Cecu!Menadžment hotela "Ramada akva vorld rizort" iz Budimpešte nazvao je jedan od svojih VIP apartmana po najvećoj srpskoj zvezdi Svetlani Ražnatović! Ona će moći da ga koristi kad god poželi, a nedavno je porodično provela vikend u ovom hotelu. Dok su njena deca uživala u vratolomijama jednog od najvećih akva-parkova u Evropi, folk diva se baškarila u spa centru.

- Pored gospođe Ražnatović, apartmane u "Ramadi" imaju i Enrike Iglesijas i druge svetske zvezde - kazala nam je Zita Ovari, PR menadžerka hotela.Menadžment hotela uputio je prošle nedelje Ceci poziv sa željom da je ponovo ugoste, ali u njenom apartmanu, tačnije VIP apartmanu hotela koji će ubuduće nositi ime folk zvezde i biti joj uvek na raspolaganju.Istim povodom kontaktirali smo i Cecu, koja nije štedela na komplimentima upućenim menadžmentu hotela:

- Jednom sam bila u ovom hotelu sa svojim tinejdžerima, i oduševili smo se! Resort je na svega par sati od Beograda, a može da parira najboljim svetskim hotelima - rekla je folk zvezda i dodala da joj imponuje činjenica da će jedan od apartmana nositi upravo njeno ime.

Ceca među svetskim zvezdama
Ceca među svetskim zvezdama

Ramada akva vorld rizort u Budimpešti
Ramada akva vorld rizort u Budimpešti

Mira Škorić zaštitno lice!Jedno od promotivih lica "Ramada akva vorld rizort" je i Cecina najbolja prijateljica Mira Škorić koja svaki slobodan trenutak koristi upravo za odmor u ovom hotelu. Pevačica je dobila angažman prošle zime, a pored nje u promotivnim aktivnostima hotela učestvovale su i mnoge druge poznate ličnosti iz regiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track