Rada bez Milana ne ide ni u toalet

Prati je u stopu

Rada bez Milana ne ide ni u toalet

Stars -
Stanković i Manojlovićeva nisu se razdvajali na snimanju novogodišnjeg programa TV Svet plus u beogradskom restoranu „Jezero“

Mi se volimo, mi se volimo...Rada Manojlović i Milan Stanković često su razdvojeni zbog poslovnih obaveza, ali kad su zajedno, oni se bukvalno ne razdvajaju! Stanković svoju devojku prati čak i kad ide u toalet, a njoj to očigledno ne smeta jer se ni malo ne buni. Tako je bilo i na snimanju novogodišnjeg programa za televiziju Svet plus.Milan i Rada su zajedno došli u restoran „Jezero“ na Adi Ciganliji i celo veče su proveli jedno pored drugog. I kad su pili, i kad su birali hranu, i dok su igrali, pa čak i kad je pevačica išla u toalet.Izgleda da su oni i dalje zaljubljeni kao prvog dana, a ovo je bila jedna od retkih prilika kad su Rada i Milan zajedno na javnom mestu, i još razmenjuju nežnosti!Mora da ih je ponela odlična atmosfera na snimanju novogodišnjeg programa televizije Svet plus, pošto se jelo, pilo, pevalo i veselilo sve do ranih jutarnjih sati.Poznate ličnosti takođe su prisustvovale gala proslavi: Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Keba, Zlata Petrović, Jelena Kostov, Jadranka Barjaktarović, Milica Todorović, Dinča, Nataša Đorđević, Jami, Željko Vasić, Ćemo, Leksington bend, Daria Stanojević, Katarina Živković, Vladimir Volkov i drugi.

Zoran Bašanović, Milutin Mrkonjić, Ana Bekuta i Saša Mirković
Zoran Bašanović, Milutin Mrkonjić, Ana Bekuta i Saša Mirković

Tina Ivanović pokazala gaćice
Tina Ivanović pokazala gaćice

Kad Joca pije, od tate se krije!Joca Stefanović nije mogao da pije alkohol pred tatom Slavkonijem, pa je s Darkom Lazićem pobegao u manju salu restorana. Pevači su ušli u šank, otvorili frižider i sami se služili rakijom. Prvo su uzeli jabukovaču, a zatim su na eks popili dunjevaču. Nisu čak ni platili, konobar ih je častio. Tu su se zadržali desetak minuta, a onda su se vratili na proslavu.Sreli se Lukas i Šašić!Aca Lukas i Željko Šašić konačno su se sreli. Njih dvojica su sedeli na razdaljini od nekoliko metara. Tačnije, delio ih je samo jedan sto. Bivši muž Acine sadašnje žene Sonje na proslavu je došao među prvima, a Lukas je stigao sat kasnije. Očekivano, nisu se ni pogledali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track