PROTESTUJU ZBOG NASILJA POLICIJE: Narodni otpor probio kordone i došli do skupštine
Foto: Youtube/vijesti

Demonstracije neće stati

PROTESTUJU ZBOG NASILJA POLICIJE: Narodni otpor probio kordone i došli do skupštine

Crna Gora -
Ova i ovakva policija ne služi ni zakonu ni narodu nego samovolji jednog čoveka, rekao je jedan od nezadovoljnih građana

PODGORICA - Pristalice pokreta "Otpor diktatorskom režimu" okupile su se kod spomenika Svetom Petru Cetinjskom kako bi protestovali zbog intervencije policije tokom razbijanja protesta Demokratskog fronta.

Oni su ispred spomenika istakli transparente brojne transparente poput "Mi smo Crna Gora" i slično. Boško Vukićević iz Pokreta kazao je da je prema narodu primenjena sila.

"Ova i ovakva policija ne služi ni zakonu ni narodu nego samovolji jednog čoveka", rekao je on, pozivajući opoziciju da napusti parlament i sve institucije vlasti.

"Tražimo bojkot svih izbora i formiranje tehničke vlade bez režimskih stranaka", rekao je.

Novinar Marko Milačić ranije je na svom Fejsbuk profilu pozvao je sve građane Crne Gore, bez obzira na to koju partiju preferiraju, da preuzmu stvar u svoje ruke i da organizuju blokadu mosta Blaža Jovanovića povodom posljednjih dešavanja u Podgorici.

Pišem striktno u lično ime, kao građanin.Ovako: sada ne treba čekati samo opoziciju, treba preuzeti stvari u svoje...

Posted by Marko Milačić on субота 17. октобар 2015.

"Sada ne treba čekati samo opoziciju, treba preuzeti stvari u svoje ruke. Svako kako zna i ume, koliko može. Treba pokazati da se na ovo ne pristaje. Nije ovo udar na DF, ovo je šamar u lice svima nama. Pobuna nije stranačka stvar!", napisao je on na Fejsbuku.

(Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track