RADNIK ČISTOĆE BESAN, OBJAVIO SNIMAK IZ ZADRA "To je ta gradska gospoda, smatraju nas stokom koja mora da čisti za bedu od plate"
Foto: facebook/trn u oku

DRAMA U HRVATSKOJ

RADNIK ČISTOĆE BESAN, OBJAVIO SNIMAK IZ ZADRA "To je ta gradska gospoda, smatraju nas stokom koja mora da čisti za bedu od plate"

Hrvatska -

Građani se često bune zbog problema oko odlaganja komunalnog otpada i često neopravdano prozivaju zadarsku Čistoću i njene zaposlene.

Sada se situacija preokrenula i imamo radnika Čistoće koji se žali na ponašanje građana koji mešani komunalni otpad ne mogu odložiti u kante već ga ostavljaju na ulici, oko kontejnera, piše Zadarski.hr.

Na fejsbuk stranici „Trn u oku” objavljen je kratak snimak na kome se vidi kako je radnik snimio gomilu crnih kesa i kartonskih kutija na raskrsnici Ulice Stratico i Narodnog lista kod stare Tehničke škole.

- Sezona je počela kao i obično, a za nas radnike Čistoće koji radimo na poluostrvu počinje rokenrol. I ovako već deset godina gradska gospoda, koja to nisu, od poluostrva prave deponiju. Teško je gradskoj gospodi strpati to u kantu. Neka ga vuku galebovi, vrane i mačke po kamenim ulicama i neka se sve masti, ima budala u Čistoći koja će ga uredno pokupiti i oprati - stoji u komentaru radnika i nastavlja:

- Ne boli toliko koliko osećaj da se smatra stokom koja mora da je čisti za bedu od plate. I nije tako samo ovde, već na još deset mesta na poluostrvu. Sve treba da vas je sramota opštinskih redara i vlasnika, po selima nema tog i takvog nereda. I biće vam lepo ako stanemo na dva dana. Malo nedostaje“.

Kurir.rs/Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja