"SKIDAJ ČETNIČKU MAJICU, UBIĆU TE, POVREDIĆU TE" Detalji JEZIVOG napada na majku i dete (14) u Sarajevu zbog majice CRVENE ZVEZDE!
Foto: shutterstock, Wikipedia

"SKIDAJ ČETNIČKU MAJICU, UBIĆU TE, POVREDIĆU TE" Detalji JEZIVOG napada na majku i dete (14) u Sarajevu zbog majice CRVENE ZVEZDE!

Bosna i Hercegovina -

Nakon što se u medijima pojavila informacija da su juče u blizini tržnog centra SCC u Sarajevu napadnuti majka i njeno maloletno dete (14) zbog majice na kojoj piše "Delije sever" kontaktiran je MUP KS, koji je potvrdio navode.

Oni ističu da je PU Centar putem telefona obaveštena od strane građane S.V. da su ona i njen maloljetni sin napadnuti od strane nepoznatog muškarca u ulici Vrbanja.

- Obavešten je dežurni tužilac koji je predmetni događaj okvalifikovao kao Nasilničko ponašanje (član 362. stav 1. KZ FBiH). Radeći na dokumentovanju i rasvetljavanju ovog krivičnog dela, policijski službenici su identifikovali muškarca (23) za kojeg postoji sumnja da je izvršilac ovog krivičnog dela i prema kojem će biti preduzete zakonom predviđene mjere i radnje, u skladu s odlukama postupajućeg tužioca – kazala je portparolka MUP-a KS Mersiha Novalić.

Podsećamo, ranije je majka deteta za ATV kazala da su joj čupali dete i nasilno mu skinuli majicu, a nju odgurnuli, nakon čega je pala i povredila kolena i dlanove.

- To je iz čiste mržnje. Njima je mrak na oči pao kad su videli da je majica sa obeležjima Crvene zvezde. “Skidaj četničku majicu, šta si to obukao, ubiću te, povrediću te, skidaj”. Detetu je bilo neprijatno da skida majicu jer će ostati go. Na kraju su mu nasilno skinuli i pobegli s majicom – rekla je majka deteta za ATV.

Kurir.rs/Avaz/Preneo: D. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track