Da li je na pomolu skandal u Smederevu

SEKS-AFERA: Profesor hvatao učenicu za grudi?

Crna Hronika

Autor:

Učenica Ekonomske škole u pratnji roditelja došla u policiju i prijavila da ju je nastavnik dodirivao

afera, profesor, učenica, pipkanje, grudi

Foto: Shutterstock

SMEDEREVO - Lažna prijava ili krivično delo?
Učenica Ekonomsko-trgovinske škole u Smederevu prijavila je policiji da ju je profesor pipkao za zadnjicu i grudi, nezvanično saznaje Kurir! Iako prijava u policiji postoji, protiv bludnog profesora još nije podneta krivična prijava jer policija i tužilaštvo i dalje rade na prikupljanju svih dokaza.

Haos u školi

- Pre desetak dana učenica Ekonomske škole je u pratnji roditelja došla u policiju i prijavila da ju je profesor dodirivao. Zbog osetljivosti slučaja, prijava učenice se detaljno proverava. Policija na slučaju radi u saradnji s tužilaštvom, koje treba da odluči da li će podneti krivičnu prijavu - kaže izvor Kurira iz istrage.
Učenici smederevske Ekonomske škole kažu da je proteklih dana u školi vladao pravi haos zbog navodne pedofilske afere.

- Školom kruži priča da je na meti tog profesora bilo više učenica! On je, navodno, po grudima i zadnjici pipkao i druge devojke, koje nisu imale dovoljno hrabrosti da ga prijave - priča jedan učenik Ekonomsko-trgovinske škole. Međutim, đaci kažu da će dalja istraga utvrditi da li je profesor kriv za delo za koje ga je učenica osumnjičila.

- Ko zna šta se tu dešavalo. Možda ga je prijavila da bi mu se zbog nečega osvetila. Nikoga ne branim, ako je kriv, treba da ga izbace iz škole i da ga osude - priča učenik.

Direktor bez komentara

Milovan Topalović, direktor Ekonomsko-trgovinske škole, nije želeo da daje izjave.
- Dok se ne pokrene bilo kakav postupak u vezi s ovim slučajem, medijima nećemo davati nikakve informacije - bilo je sve što je izjavio Topalović, a Kurir saznaje da bi školski odbor uskoro trebalo da zaseda i donese odluku da li će profesor biti suspendovan.

Zaključana vrata... Škola u Smederevu juče nije radila zoom Zaključana vrata... Škola u Smederevu juče nije radila

Hronologija

- APRIL 2012 - Miladin Đ. (67), bivši direktor dve beogradske osnovne škole, uhapšen je zbog sumnje da je od oktobra 2010. bludničio nad šest devojčica. Devojčice su ispričale da im je profesor zavlačio ruke pod odeću, pipkao ih po grudima i genitalijama, a one su pokušavale da se brane. Milan Đ. je negirao da je dodirivao decu.

- MAJ 2010 - Dragoljub D. (67), penzionisani profesor fizičkog u leskovačkoj gimnaziji, uhapšen je zbog sumnje da je od septembra 2007. do aprila 2010. učenicu pipkao na časovima i da joj je mobilnim telefonom zakazivao sastanke i slao poruke.

- APRIL 2009 - Protiv profesora fizičkog vaspitanja M. S. (55) u srednjoj školi u Boljevcu tri učenice su podnele prijavu za seksualno uznemiravanje, a njima se potom priključila i jedna bivša učenica. Devojčice su tvrdile da ih je profesor na skoro svim časovima dodirivao po intimnim delovima tela dok ih je „pridržavao“ tokom vežbanja, dok je M. S. sve to negirao.

- AVGUST 2007 - Profesor fizike u novopazarskoj gimnaziji Bajram M. sumnjičio se da je pipkao maloletnu učenicu F. D. za butine i grudi dok joj je držao privatne časove. F. D. je rekla da je profesor stavio njenu ruku na njegov polni organ, nakon čega je ona uspela da pobegne.

Šta će se upisivati u registar

- ime i prezime osuđenog
- matični broj
- adresa prebivališta
- radno mesto
- DNK profil
- fotografija pedofila ili silovatelja

Inspektori na terenu

Nakon što je slučaj prijavljen, školu su preplavili policajci i inspektori iz odeljenja za seksualne delikte.
- Tužilaštvo bi uskoro trebalo da donese odluku o tome da li će protiv profesora biti podneta prijava, ili je eventualno reč o lažnom prijavljivanju - kaže izvor Kurira.

Registar pedofila prazan

Registar pedofila i silovatelja postoji u Srbiji, ali u njemu još nema nijednog imena jer dosad nije doneta nijedna pravosnažna sudska presuda, što je osnovni uslov za upisivanje imena manijaka u registar!
- Registar će voditi Uprava za izvršenje krivičnih sankcija, a prvo ime biće upisano čim neki od sudova u Srbiji izrekne pravosnažnu presudu - kaže izvor Kurira.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (35)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Marko

  Marko

  Zašto to roditelji ne reaguju kada im se ćerke oblače kao da polaze u kupleraj a ne u školu?

  94 Odgovori 
 • kele

  kele

  Od kako je došla demokratija ni ženu više ne pipkam. Nikad čovek ne zna kad može da ga prijavi da je manijak.

  80 Odgovori 
 • ggoga

  ggoga

  Učenica dobije ocenu sa kojom nije zadovoljna i odmah prijavi profesora u pratnji brižnih roditelja za
  seksualno uznemiravanje.A novine željne afera i skandala objave tu vest.Šta ako je sve izmišljotina?
  Ko če onda zaštititi profesora?Ovakve vesti treba da se objave ako stvarno ima argumenata, a ne po principu :rekla-kazala.

  62 Odgovori 

Poslednji komentar

 • NBT

  NBT

  Znam profu...gotivan lik...jedini od svih profesora u ETS koji se bori za sport i koji drzi cas na zavidnom nivou u odnosu na druge profesore. Sto se tice ove afere, svasta tu moze da bude, na nama je da se bavimo seljackom politikom i da samo nagadjamo...sudski postupak ce dokazati svoje... a ta mala kuravicA (znam je licno) je prava mala od skand ... više ala... Neka slepi roditelji progledaju po pitanju nje !!!!

  11 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!