Farma 4

SEKS ZA PAMĆENJE: Danijel i Jovana slomili krevet!

Stars

Autor:

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić ne mogu da obuzdaju svoje strasti na Farmi a to potvrđuje i slomljeni krevet

farma, danijel, jovana

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić imali su žestok seks između četvrtka i petka, a to potvrđuje da su slomili krevet!

Izgleda da se gazdi i gazdarici svidelo ono što su radili u noći između srede i četvrta, pa su i ljubav vodili ispod pokrivača ali su bili malo slobodniji.

Njih dvoje nisu mogli da se suzdrže ni pred kamerama svedoči, pa je Jovana nehotice pokazala svoje grudi dok je uživala u seksu sa Danijelom. S druge strane, ni Alibabić nije mogao da spreči da kamere usnime njegovu erekciju, doduše ispod bokserica.

Noćne aktivnosti manekenke i pevača Jovanina mama Svetlana ne gleda, ali veruje da će je njena mezimica kada izađe iz rijalitija Farma upoznati sa Danijelom.

"Ostajem pri tome da nisam gledala Farmu u tom periodu, tako da ne znam da li je zaista bilo seksualnog odnosa ili ne. Ali, hajde da se malo našalim, možda će biti i neke svadbe posle tog rijalitija", kroz smeh započinje priču majka manekenke Jovane Nikolić i dodaje da ostaje pri tome da njena ćerka ipak samo glumi kako bi pevaču pomogla da skine etiketu homoseksualca.

"Ja sam već rekla da Jovana glumi. Još uvek mislim isto, da glumi kako bi pomogla tom momku da skine etiketu geja. Ja stvarno nisam gledala, pijem devet lekova uveče i 11 ujutru, pa ne mogu da ostanem budna, a rekli su mi da se prve večeri čulo samo cmakanje. Neću ništa da komentarišem. Kad moja ćerka bude izašla, pogledaće snimke, pa ćemo porazgovarati, tada i sa vama mogu da pričam o tome", rekla je gospođa Svetlana.

http://www.youtube.com/watch?v=J5spG7uQTys

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (23)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Milos

  Milos

  Sta je jedan krevet, a ko je svrha skinuti nedolican naziv Danijelu, da je " gey" , a Jovana " milosrdna sestra, pa moralo biti uverljivo, [pnosni roditelji pogotovo majka propagira i hvali umece u krevetu svoje cerke, bravo tako se vaspitavaju cerke " JAHACICE'

  103 Odgovori 
 • lemi

  lemi

  Jovana voli da ucini...

  91 Odgovori 
 • baja

  baja

  Nase su krave Daleko Najgore. . .

  78 Odgovori 

Poslednji komentar

 • seljak LA

  seljak LA

  Ja slomio astal sa mojom mladom, al bio sam mladji, ako ako ljudi sta je jedan krevet u poredjenju sa dobrim sexom,bravo.

  -8 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Za Srbiju je veoma važno pitanje prava i položaja nacionalnih manjina i njihova integracija u društvo Maja Gojković predsednica Narodne skupštine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!