MLADEN KRSTAJIĆ: Nesposobni, napolje iz Partizana!
Foto: Fonet

Ogorčen stanjem u voljenom klubu

MLADEN KRSTAJIĆ: Nesposobni, napolje iz Partizana!

Fudbal -

Zamislite na šta bi ličilo da mene postave za direktora Kliničkog centra i da pametujem doktorima šta treba da rade. E takvu situaciju imamo u klubu, ogorčen je bivši as

Legendarni fudbaler i bivši sportski direktor Partizana Mladen Krstajić veruje da je Nenad Bjeković jedina ličnost koja može da okupi navijače, nekadašnje asove i funkcionere i da ih ponovo stavi u funkciju kluba. Aktuelno rukovodstvo moralo je odavno da ode jer se, prema Krstajićevom mišljenju, slabo razume u fudbal.- Došlo je vreme da se menjaju stvari i da se desi sve što sam još pre dve i po godine govorio, kada mi se većina naklonjena Partizanu rugala. Ovi koji sada vode klub moraju da idu iz njega. Suština njihovog problema je da nisu fudbalski ljudi. Zamislite na šta bi ličilo da mene postave za direktora Kliničkog centra Srbije i da pametujem doktorima šta treba da rade. E takvu smo situaciju imali poslednjih godina u klubu - rekao je Krstajić za Kurir.

Ne može se reći za Ivana Ćurkovića da nije fudbalski čovek?- Ivanu Ćurkoviću svaka čast, ali on je tek dva meseca u klubu i došao je kao prelazno rešenje. Ljudi koji su ga doveli podneli su ostavke, pa prema tome, vreme je da dođu novi ljudi.Šta očekujete od Nenada Bjekovića kao budućeg predsednika?- Očekujem da vrati energiju i atmosferu u Partizan, po kojoj je bio poznat. On je jedini koji može da nas ujedini, navijače da vrati na stadion, a sve nas koji smo se udaljili od kluba iz različitih razloga ponovo stavi u funkciju njegovog napretka. Partizanovci su prestali da dolaze u klub, a nekada su dolazili svi, makar da popiju kafu, ako već nisu imali konkretno zaduženje.

Likuje Dragan Đurić poručuje aktuelnoj upravi STOJTE MIRNO KAD MI IZGOVARATE IMEKad izgovaraju moje ime, morali bi da stoje mirno, poručuje Dragan Đurić svojim naslednicima u upravi Partizana. - Zečević i Vazura su prošlost Partizana. Pouzdano znam da su se poslednjih meseci bavili samo prevrtanjem dokumentacije da bi pronašli nešto što bi me kompromitovalo i ništa nisu našli. Nisu ni mogli. Iz svog džepa sam sve plaćao, čak i kada sam vodio goste Partizana na ručak - priča Đurić.Na pitanje šta misli da će im naći, Đurić je odgovorio:- Ne znam. Mene su napadali kada sam prodao Mitrovića za pet miliona, a oni Šaponjića dali za milion i po evra. Ej, ljudi, dečaka koji je osvojio titulu na Novom Zelandu daješ za te pare. Ma, morali bi da stoje mirno kada mi izgovaraju ime.

SavetTOMIĆ MORA DA OSTANEŠta biste savetovali Bjekoviću u vezi sa statusom Ivana Tomića?- Dobro mi je poznato Tomićevo trenersko razmišljanje jer smo zajedno bili na školovanju za pro-licencu. Tvrdim da je on jedan od najtalentovanijih stručnjaka mlađe generacije i da je pred njim velika karijera. Svakako ga treba ostaviti da radi svoj posao i podržati ga sada dok stvara novu ekipu - rekao je Krstajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track