ĐURĐEVIĆ JEDVA ČEKA DA DEBITUJE ZA CRNO-BELE: Gorim od želje da istrčim na teren!
Foto: Partizan.rs

Uroš bi mogao da zaigra za Partizan već protiv Rada

ĐURĐEVIĆ JEDVA ČEKA DA DEBITUJE ZA CRNO-BELE: Gorim od želje da istrčim na teren!

Fudbal -

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je da jedva čeka debi u crno-belom dresu i dodao da se nada da će to biti predstojećeg vikenda protiv Rada.

"Osećam se fenomenalno i jedva čekam da debitujem, nadam se da će to biti baš ovog vikenda protiv mog bivšeg kluba (Rada). Gorim od želje da istrčim na teren. Odmah posle potpisivanju ugovora i promocije priključio sam se saigračima u Zemunelu i nastavio normalno da treniram. Radim sa ekipom jer nisam prekidao rad tokom leta, tako da sam u treningu. Na stručnom štabu je da odluči koliko sam spreman", rekao je Đurđević za sajt kluba.

Bivši igrač Rada, Vitesea i Palerma je sa crno-belima potpisao trogodišnji ugovor, a u Partizanu će nositi broj 32.

"Zaista nisam očekivao da ću naići na ovako dobar prijem kod saigrača, počevši od najmladjeg Vlahovića, pa sve do najiskusnijih Ilića, Božinova, Radovića. Cimer mi je Uroš Damnjanović, koga znam još iz Rada. Godinu dana je mladji od mene, ali smo igrali zajedno i za omladince i za prvi tim kod sadašnjeg šefa struke Marka Nikolića. Tada smo se sjajno slagali na terenu, pa nema razloga da sada ne bude i bolje, jer smo uostalom iskusniji za tri godine", rekao je on.

Partizan u narednom kolu Super lige Srbije igra na svom terenu protiv Rada.

Ta utakmica sedmog kola domaćeg šampionata zakazana je za subotu od 19.00.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track