(FOTO) MALIŠAN U ŠOKU: Engleski reprezentativac ima tetovažu dečaka koga nikada nije video
Foto: AP

Misterija

(FOTO) MALIŠAN U ŠOKU: Engleski reprezentativac ima tetovažu dečaka koga nikada nije video

Fudbal -
Rajan Mejson na ruci ima istetoviran lik, u kome se 16-godišnji Den prepoznao, ali mu nije jasno kakve on ima veze sa fudbalerom

Igrač Totenhema i novi engleski reprezentativac Rajan Mejson ima na desnoj ruci tetovažu dečaka, koji se prepoznao i oglasio čudeći se zašto je baš on bio inspiracija fudbaleru.

Mejson je dobio priliku da se priključi "gordom Albionu" posle otkaza povređenog igrača Liverpula Adama Lalane, a debitovao je u utorak u prijateljskoj utakmici protiv Italije u Torinu (1:1) zamenivši Džordana Hendersona u 74. minutu. Tada se i definitivno našao "na oku" kompletne ostrvske fudbalske javnosti. I odmah je usledila reakcija.

Dečak po imenu Den oglasio se preko Tvitera tvrdeći da je Mejson na ruci istetovirao upravo njegov lik i izrazio čudeđenje, jer se njih dvojica nikada nisu sreli, a kamoli upoznali.

"Zašto je Rajan Mejson istetovirao moj lik iz doba kada sam imao 12 godina", zapitao se Den, koji sada ima 16 godina i na kraju tvita stavio šest znakova pitanja.

Kako bi dokazao da je zaista on na fudbalerovoj ruci, postavio je svoju fotografiju od pre četiri godine pored slike Mejsonove tetovaže. Vezista Totenhema se još nije oglasio da razreši misteriju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track