KOLAROV rekao zbogom Srbiji?! NAVIJAČI: Trebalo je ranije da odeš!
Foto: Dado Đilas

„Orlovi“ bez iskusnog igrača

KOLAROV rekao zbogom Srbiji?! NAVIJAČI: Trebalo je ranije da odeš!

Fudbal -
Zamenik kapitena reprezentacije, posle bruke u Češkoj, jadao se bivšem čelniku Fudbalskog saveza Srbije i nagovestio mu odlazak iz nacionalnog tima

Aleksandar Kolarov blizu je konačne odluke da više ne igra za reprezentaciju Srbije. Ovakvu nameru saopštio je doskorašnjem visokom funkcioneru Fudbalskog saveza Srbije neposredno po završetku utakmice u Ostravi, saznaje Kurir.Koliko će se defanzivac Mančester sitija pridržavati izrečenog, pokazaće vreme i želje selektora. Jedno je ipak sigurno - veliki broj navijača voleo bi da bude od reči!NepoželjanPored defanzivca Mančester sitija, još nekoliko igrača će se oprostiti od dresa reprezentacije. To su pre svega oni fudbaleri koji ponašanjem van terena nisu zaslužili da budu deo nacionalnog tima, a drugi kriterijum biće igra.Ukoliko zaista ode, mesto Kolarova zauzeće doskorašnja treća opcija reprezentacije - Filip Mladenović iz beloruskog BATE Borisova. Ivan Obradović, levi bek Anderlehta, zbog operacije kolena neće biti spreman za prve prijateljske utakmice, ali do početka ciklusa naredne jeseni mogao bi da se vrati u takmičarsku formu. Generalno, narednih godina reprezentaciju potencijalno mogu da očekuju veliki problemi na poziciji levog beka, jer u ponudi trenutno nema ni mladih ni iskusnih igrača na tom mestu, osim Mladenovića.

Kolarov ih više neće nervirati... Navijači Srbije
Kolarov ih više neće nervirati... Navijači Srbije

Nedostupan

Za mladu U21 selekciju nastupa Nemanja Antonov iz Grashopersa, a alternativa mu je nešto stariji Bojan Nastić iz Vojvodine.Kolarov se, inače, juče, nije javljao na telefon.

Čekajući novog selektora„ORLOVI“ NEĆE PIKSIJA!Fudbaleri Srbije ne žele Dragana Stojkovića za selektora! Kako prenosi novi sportki magazin Desetka, najiskusniji „orlovi“ Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov i Nemanja Matić ljuti su na Piksija i zameraju mu da stalno za loše rezultate okrivljuje uglavnom njih.Igrači su posle pobede nad Albanijom čak smislili vic na Stojkovićev račun, a ne sviđa im se što se preko medija nudi za selektora reprezentacije.

Raspad drim-timaODAVNO POBEGLI VIDIĆ I SUBOTIĆPre Aleksandra Kolarova, svojevremeno se u punoj snazi od reprezentacije oprostio Nemanja Vidić. Njegova odluka bila je izazvana željom Aleksa Fergusona da se u 31. godini posveti isključivo obavezama u Mančester junajtedu, ali glavni razlog za povlačenje bilo je nezadovoljstvo odnosima u nacionalnom timu. Srbiju je definitivno napustio i Neven Subotić, još za vreme selektorskog mandata Siniše Mihajlovića, koji je na njegovoj poziciji forsirao Milana Biševca.Svojevremeno je Kolarov pripadao verovatno najskupljem odbrambenom bedemu planete, koji je činio zajedno sa Ivanovićem, Vidićem i Subotićem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track