NEUTEŠNI OTAC GORANA GOGIĆA: Moj sin je umro potpuno zdrav!
Foto: Saša Pavlić

Špiro Gogić za Kurir

NEUTEŠNI OTAC GORANA GOGIĆA: Moj sin je umro potpuno zdrav!

Fudbal -
Nije bio bolestan: Nikakvih problema nije imao na lekarskim pregledima, zadesila nas je najveća tragedija, koja je prouzrokovala neizmeran bol, kaže Špiro Gogić

Kroz najteže životne trenutke prolazi porodica Gorana Gogića (1986-2015), tragično preminulog srpskog fudbalera. U razgovoru za Kurir Goranov otac Špiro demantuje sve priče o navodnoj bolesti i želi da se o tome više ne govori.- Gde god je igrao, bio je potpuno zdrav. Zadesila nas je najveća tragedija, koja je prouzrokovala neizmeran bol - počeo je neutešni Špiro Gogić, Goranov otac.Dokument iz ZvezdeJuče su sa Marakane poslali u Peking i zvaničan dokument u kojem se navodi da Goran nije imao nikakvih zdravstvenih problema dok je igrao na Marakani:- Za sve postoje dokazi. Crvena zvezda je u Kinu poslala sve nalaze u kojima se vidi da su svi lekarski pregledi prošli bez problema.Prema rečima oca, svi pregledi u novom klubu su takođe dobro prošli.Veliki gubitak- Nikakvih problema nije imao ni na pregledima u Kini, a ni posle toga. Našoj tragediji ne treba dodavati još veći bol - poručio je neutešni otac, koji je teško i govorio.U razgovoru s Goranovim prijateljem dobili smo i pojašnjenje.- Rezultati svih pregleda postoje i nalaze se u Crvenoj zvezdi i bolnici na Dedinju. Porodica Gogić želi da se stavi tačka na bilo kakvu dalju priču ili polemiku i mole sve da to poštuju - rekao nam je Goranov prijatelj.

Užas komplikacije sa papirima SUPRUGA SE MUČI DA PREBACI TELOPorodica Gogić i Goranova supruga Milena suočili su se s mnogo problema zbog transfera tela iz Kine u Srbiju. Procedura je izuzetno komplikovana, a neophodno je dosta dokumenata. Tako su juče iz Crvene zvezde poslali lekarsko uverenje da su kineskom klubu prodali zdravog igrača.- Tu postoji dosta komplikacija i to ide veoma sporo - potvrdili su u porodici Gogić.U Kini se o svemu što je vezano za slanje tela Gorana Gogića u Srbiju brine Ðorđe Rakić, koji pomaže Goranovoj supruzi Mileni. Takođe, fudbalski klub Crvena zvezda pružio je svu neophodnu pomoć porodici i stoji im na raspolaganju za sve što im je potrebno. Očekuje se da kompletna procedura potraje još oko deset dana.

Od DelijaGRAFIT U RODNOJ KULINavijači Crvene zvezde nisu i neće zaboraviti Gorana! U njegovom gradu Kuli osvanuo je grafit s Gogićevim likom i šampionskim peharom. Delije su takođe i predložile čelnicima kluba da se u znak sećanja na bivšeg igrača zauvek iz upotrebe povuče dres s brojem 26, koji je nosio kad je igrao za tadašnjeg prvaka Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track