OPTUŽBA: Bivši trener Zvezde uzimao novac od fudbalera Krasnodara

Pre nego što završim karijeru

OPTUŽBA: Bivši trener Zvezde uzimao novac od fudbalera Krasnodara

Fudbal -
Ruski fudbaler Oleg Samsonov je uputio veoma teške optužbe na račun srpskog trenera Slavoljuba Muslina. U razgovoru za ruske medije je rekao šta mu se dogodilo u Krasnodaru i zbog čega je bio primoran da ode iz kluba.

- Bio sam šokiran kada su mi u klubu rekli da sam stavljen na transfer listu. Zahtevao sam razgovor sa Muslinom koji je tada bio trener i dobio ga. Tada mi je rekao “Oleg, nemam ništa protiv tebe, dobro radiš, napreduješ, ali te ne vidim kao deo tima. Na tvojoj poziciji smo kupili fudbalera iz Lokomotive”. Nisam želeo da dam treneru pare, a i drugi igrači su rekli da im je on uzimao novac. Radio je zajedno sa menadžerima, uzimao je procenat od ugovora ili premije - rekao je Samsonov koji je otkrio da završava karijeru u 28. godini.

Tim povodom se oglasio i srpski stručnjak.

- Nemam šta da kažem na takve gluposti, pitajte ljude u Krasnodaru. Samsonov mora da dokaže da je to istina, a ja znam da nikada nisam učestvovao u nečemu takvom. Spreman sam da idem sa njim na detektor laži. Prvo on, pa ja - kategoričan je Muslin u izjavi za “Meč TV”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track