Prikaži najnovije vesti
Kristijano Ronaldo, Saša Pavlović, Srpkinja, veza, romansa, foto AP
Ovo je ozbiljna priča

UŠLA U PORODICU: Ronaldo upoznao lepu Srpkinju sa svojim sinom!

Fudbal 7

Fudbalski as Kristijano Ronaldo sve je prisniji sa Sašom Pavlović, mladom ekonomistkinjom srpskog porekla rođenom u Hamburgu. Ronaldo je toliko očaran Sašom da ju je upoznao sa svojim sinčićem Kristijanom juniorom!

Kako je Kurir juče pisao, Ronalda i Sašu upoznao je njihov zajednički prijatelj, fudbalerov prvi komšija Dragoslav Ilić. Srpski biznismen, poznat po nadimku Gagi Argentino, kumovao je ovom poznanstvu, koje je preraslo u veoma blisko prijateljstvo, toliko blisko da je mlada Srpkinja redovan gost u Ronaldovom domu.

- Mali Kristijano obožava Sašu! Ona s dečakom ima fenomenalan odnos, a on jedva čeka da im Saša dođe u posetu. Igra se s njom, a često zajedno idu u šetnju. Takav odnos dečak ima samo s fudbalerovom majkom Dolores i svi su iznenađeni - kaže izvor Kurira.

 Kristijano Ronaldo mlađi rođen je 17. juna 2010, a fudbaler nikada nije otkrio ime njegove majke.
- Mom sinu ne treba majka, samo ja. Imati oca je dovoljno - izjavio je Ronaldo.

Fudbalerova bivša devojka Irina Šajk je jedina ženska osoba u Ronaldovom životu koja je dosad imala blizak odnos s njegovim sinom. Ronaldo je sa Irinom bio u vezi pet godina. Kako će se stvari odvijati između njega i Saše - ostaje da vidimo!

M. C.


Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurirsport