(FOTO) KOŠARKAŠI ZVEZDE NA ISPRAĆAJU 2017. GODINE BEZ PREDSEDNIKA: Čović iz zdravstvenih razloga propustio proslavu
Foto: Marina Lopičić

opuštanje pred put u italiju

(FOTO) KOŠARKAŠI ZVEZDE NA ISPRAĆAJU 2017. GODINE BEZ PREDSEDNIKA: Čović iz zdravstvenih razloga propustio proslavu

Košarka -

Košarkaški klub Crvena zvezda svečanim koktelom je danas proslavio uspehe iz 2017. godine i poželeo da se i naredne nastavi sa trofejima.

"Ova godina je za nas bila naporna, ali je bilo mnogo trofeja, nova tripla kruna, velike pobede u Evroligi i što je najvažnije velika podrška zvezdaša", rekao je kapiten ekipe Branko Lazić na novogodišnjem koktelu crveno-belih.

1 / 13 Foto: Marina Lopičić

Crvena zvezda je u 2017. godini osvojila Kup Radivoja Koraća, regionalno takmičenje i srpsko prvenstvo.

Klub je tokom leta imao velike promene u igračkom kadru i stručnom štabu i posle slabijeg početka sezone je stabilizovao igru i u Evroligi, gde ima pet pobeda iz 14 utakmica.

Lazić je svima poželeo uspeha u narednoj godini i istakao da će se ekipa boriti da i 2018. ostvari zacrtane ciljeve.

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević zahvalio je svima na podršci jer ekipi nije bilo lako na početku sezone.

"Već su rečeni svi fantastični rezultati koje je Crvena zvezda ostvarila u prethodnim mesecima, odnosno u ovoj godini koje je za nama ostvarila. Zaista je impozantno šta je sve Zvezda uradila u 2017. godini. Takođe, ispred novog tima i stručnog štaba je iskušenje i veliki izazov koji smo postavili na startu i voleo bih da 2018. bude isto tako uspešna i trudićemo se da sve ciljeve ostvarimo", rekao je Alimpijević na koktelu.

Crvena zvezda je imala nešto lošiji start sezone, tada su mnogi osporavali ovaj tim, međutim ekipa je pokazala da može da igra sa svima.

"Zahvalio bih se ljudima na iskrenoj podršci, na početku u svim onim periodima u kojima nije bilo lako, tada kada smo svi zajedno, igrači, stručni štab i pre svega klub pokazali da možemo, ostaje nam da istrajemo u ideji do kraja", kazao je Alimpijević

Na svečanom koktelu Alimpijević se zahvalio svima što su došli u velikom broju. Takođe, na kraju je svima (igračima, stručnom štabu, ljudima u klubu, navijačima...) poželeo samo zdravlje, dok je klubu poželeo još trofeja.

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović zbog zdravstvenih problema nije prisustvovao koktelu, a okupljenima se u ime kluba obratio direktor Davor Ristović, koji je naveo da su rezultati podigli lestvicu očekivanja što daje obavezu da se sledeće godine bude još bolji.

Crvena zvezda je u 2017. godini osvojili triplu krunu (Kup, ABA ligu i Superligu), dok je u Evroligi bili u trci za prolaz u top8 fazu sve do samog kraja.

Kurir sport

Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV SPORT! NAJGORI PARTIZAN U SVOJOJ EVRO ISTORIJI!! Znaju li Partizan i Zvezda da je počeo prelazni rok?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track