RADONJIĆ: Igraćemo za navijače, koji uz nas neće biti fizički, ali hoće srcem
Foto: Fonet

Trener Zvezde uoči meča sa Laboral Kućom

RADONJIĆ: Igraćemo za navijače, koji uz nas neće biti fizički, ali hoće srcem

Košarka -
Utakmica 10. kola Evrolige između Crvene zvezde i Laborala igra se u petak od 19 sati u hali Pionir

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da želi da ekipa na najbolji način završi prvu fazu Evrolige i pobedom nad Laboralom osvoji drugo mesto u D grupi.

"Očekuje nas borba za drugo mesto na tabeli, Laboral ima veoma kvalitetan tim i po iskustvu i budžetu su ispred nas. Posle našeg prvog duela u Vitoriji stvoren je ambijent da Laboral ne može da se plasira u TOP16, ali su ostvarili pobede nad Olimpijakosom, Galatasarajem i Valensijom i obezbedili narednu fazu. Ulazimo u meč sa idejom da slavimo i ne zanimaju nas kalkulacije. Hoćemo da pobedom potvrdimo dobre partije i plasman u TOP 16 nadogradimo osvajanjem drugog mesta", rekao je Radonjić.

Crnogorski stručnjak dodao je da će odsustvo publike biti veliki hendikep za njegov tim, ali da će motivacija biti na najvišem nivou.

"Svi smo svesni da je podrška našem mladom timu od velikog značaja. U dosadašnjem toku Evrolige uživali smo u fantastičnom ambijentu i dobijali smo dodatan impuls. Ovakvu okolnost i činjenicu da igramo bez publike naš protivnik će sigurno pokušati da iskoristi. Bez obzira na sve moramo da budemo na najvišem nivou kako bismo zadovoljili navijače, koji uz nas neće biti fizički, ali hoće srcem", naveo je Radonjić i dodao da su svi igrači zdravi i spremni.

Iz kluba su najavili da nikakvog okupljanja oko hale Pionir za vreme utakmice nije organizovano, iako su pojedini mediji preneli da će biti postavljen video bim.

Crvena zvezda se nalazi na drugom mestu D grupe Evrolige sa skorom 5-4, koji ima i Laboral.

Utakmica 10. kola Evrolige između Crvene zvezde i Laborala igra se u petak od 19 sati u hali Pionir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track