RADULJICA HVALI: Jokić će biti naš vođa
Foto: Dado Đilas

Oduševljen Nikolom

RADULJICA HVALI: Jokić će biti naš vođa

Košarka -

Uživanje je igrati s njim, siguran sam da može da bude predvodnik Srbije na parketu, smatra snažni centar reprezentacije

Nikola Jokić obradovao je svakog ljubitelja košarke u Srbiji, a još više saigrače iz reprezentacije i selektora Sašu Đorđevića.Jokara, kako ga zovu, biće velika snaga „orlova“, a posle ovakvih igara u NBA, može se očekivati da ima još značajniju ulogu u predstojećim akcijama reprezentacije. Tako misli i Miroslav Raduljica, Nikolin kolega iz reketa.- Siguran sam da Nikola može da bude vođa selekcije Srbije, mene je lično oduševio prošlog leta, kada smo prvi put imali priliku da igramo zajedno. Ima neverovatan osećaj za košarku i uživanje je igrati s njim, a isto tako i gledati ga kako igra. Ima odličnu sezonu u NBA, i to je zaslužio u svakom smislu. Želim da igra još bolje, znam da to može - rekao je Miroslav Raduljica za Nezavisne novine.Da li ova generacija konačno može i do evropskog zlata, bilo je naredno pitanje za snažnog centra:- Rano je govoriti o tome. Bitno je da se dobro pripremimo za prvenstvo, nama je svaka utakmica bitna kao da je finale, i to je filozofija kojom idemo. To je nešto što nam je selektor Aleksandar Đorđević usadio i mislim da dosadašnji rezultati govore da je to dobar put. Jedva čekam pripreme i stvarno uživam da igram i da budem sa svim tim momcima.

Guraju iznad planaZVEZDA PRAVI SUPER REZULTATESrpski centar se osvrnuo i na igre Crvene zvezde u Evroligi.- Kao što sam i ranije govorio, Zvezdina snaga je u tome što dugo igraju u istom sastavu i dobro se poznaju. Iz toga proizlazi samopouzdanje i samim tim ceo tim igra bolje. U prilog tome govore i odlični rezultati - naglasio je košarkaš Armanija.

Sportska redakcija

Bonus video

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track