(VIDEO) ELOKVENTNA: Sportska novinarka izvređala radnicu parking servisa koji joj je odneo auto
Foto: PS

vaspitana, nema šta

(VIDEO) ELOKVENTNA: Sportska novinarka izvređala radnicu parking servisa koji joj je odneo auto

Ostali sportovi -
Brit Mekanri, ugledna novinarka američkog sportskog kanala ESPN je sav bes iskalila na po njoj neugledne i neobrazovane radnike koji su joj naplatili kaznu za loše parkiranje

Brit Mekanri, ugledna novinarka američkog sportskog kanala ESPN u samo 60 sekundi je uništila ugled, a možda i nepovratno naškodila karijeri. Nakon što je "pauk" pokupio njen auto, Brit je frustracije ispalila kad je došla po vozilo.

"Dušo, ja sam novinarka, je.eno ću vas tužiti za ovo", krenula je 28-godišnja Brit u minut ludila, a radnica je upozorila da pripazi šta priča jer se sve snima.

"Zato ja imam diplomu, a ti ne. Nikad ne bih radila u rupetini poput ove. Ježi mi se koža samo što stojim ovde", nastavila je Brit i dobila pristojan odgovor: "'Ajmo onda ovo brzo rešiti."

To je samo dodatno razljutilo novinarku.

"Naravno, to je sve što vas zanima - kako uzeti novac bez ikakvog obrazovanja i znanja", posebno je naglasila i krenula s pričom kako radnica kojoj se obraćala nema mozga.

"Možda bi i mene ovde zaposlili da mi nedostaje koji zub, ha? Jer sam ja na televiziji, a ti u jebenoj prikolici. Curice, smršaj malo", rekla je Mekanri i otišla...

Osim što je morala platiti jer se pogrešno parkirala ispred kineskog restorana u Arlingtonu, njen ispad je ekspresno postao viralan.

Stotine ljudi je popljuvalo preko društvenih mreža, a i njen poslodavac je ekspresno suspendavao. Doduše, za početak na samo sedam dana, ali ona je je još jednom putem Tvitera izvređala ljude koji su joj odveli auto.

Doduše, ubrzo je obrisala svoj tvit i poručila. "U napetom i stresnom trenutku, rekla sam neke uvrede koje bih želela zaboraviti. Žao mi je zbog takvih postupaka i naučiću iz ove greške", zaključila je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track