DNO DNA Roditelji Modelsice iz Parova: Nek Srbija gleda seks naše ćerke!
Foto: Damir Devišagić, Aleksandar Jovanović Cile

Odobravaju njeno ponašanje

DNO DNA Roditelji Modelsice iz Parova: Nek Srbija gleda seks naše ćerke!

Stars -
Aleksandar i Tatjana Veljković tvrde da nemaju ništa protiv da gledaju svoju naslednicu Ružicu kako u rijalitiju vodi ljubav sa Igorom Iksom

Aleksandar i Tatjana Veljković, roditelji Ružice Veljković, učesnice rijalitija „Parovi“, podržavaju ćerku da vodi ljubav pred milionskim auditorijumom.

Ono što je za većinu roditelja u Srbiji neprihvatljivo, skandalozno i skaredno, za Veljkoviće je normalno.Oni bez ustručavanja za Kurir ističu da nemaju ništa protiv da im dete ima seks sa Igorom Iksom ispod jorgana u rijalitiju koji od samog početka propagira blud i nemoral.

- Mi se ne bunimo i ne vidimo ništa strašno u tome. Iskreno mislimo da se ništa nije desilo ispod jorgana jer je naša ćerka dama. Ružica je jedna velika maza i vidite i sami da se oni maze i na suncu i u dvorištu, svuda ispoljavaju nežnosti, ali to nije ništa strašno - kažu Veljkovići.

Oni su zadovoljni zbog Ružičinog ulaska u „Parove“, ali smatraju da u tom rijalitiju nije mesto starijim ljudima poput Lepe Lukić.- Sam naziv kaže „Parovi“. To je rijaliti u kom treba mladi da se maze, pričaju, vode ljubav. Da se spekuliše šta rade ispod jorgana. Kad već uđu ti stariji ljudi, neka sede i ćute i ne obraćaju pažnju na to šta mladi rade - kažu Ružičini roditelji, koji ne kriju da komšije ne reaguju baš pozitivno na učešće njihove ćerke u ovom šouu.

Svi videli kako oni to rade..  Ružica i Igor
Svi videli kako oni to rade.. Ružica i Igor

- Uglavnom svi komentarišu kako Ružici to nije trebalo. Malo su iznenađeni, ali mi se ne obaziremo na tuđe komentare. Podržavamo Ružicu u svemu što radi u „Parovima“. Još se nije opustila, u nekom je grču i to nije prava Ružica. Zbog rijalitija smo hronično neispavani jer sve pratimo.Dok Srbija bruji o tome kako se u ovom rijalitiju promovišu blud i nemoral, za Aleksandra i Tatjanu je veći šok ponašanje kraljice narodne muzike Lepe Lukić, koja je u živom programu izvređala njihovu mezimicu.- Bili smo u šoku što je Lepa Lukić izvređala našu ćerku kada je rekla Igoru: „Kako ovo možeš da je.eš“, misleći na Ružicu. Ta baba nema svoju decu, pa vređa naše dete. Nismo to očekivali od žene koja je nazovikraljica narodne muzike. Kad kažem „nazovi“, mislim na to da svi znamo kroz šta je sve prošla i čime se bavila u svom radnom veku. Nepristojno je što je ta žena u takvom rijalitiju - završava Aleksandar Veljković.

Ne smetaju  joj kamere...  Ružica Veljković
Ne smetaju joj kamere... Ružica Veljković

Marina Arsenović Pavlović, psiholog:RUŽIČINI RODITELJI SU OČAJNICI

Ugledni psiholog Marina Arsenović Pavlović zgrožena je stavovima Ružičinih roditelja, a njihove izjave komentariše kao posledicu uticaja rijaliti-programa na društvo.- To je izjava roditelja očajnika. Veliki vaspitni propust su načinili kada su pustili dete u taj rijaliti koji je dno dna. To je jezgro javne prostitucije, a postojanjem takvih rijalitija društveno je odobrena prostitucija. Očekujte još gore stvari, ovo je tek početak. Njihove izjave su posledica dugotrajnog delovanja bede. To je pomračenje svesti - rekla je Marina Arsenović Pavlović za Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track